Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. srpna 2023 11:31
Čas čtení 0:43
Adriana Královičová

VIDEO: Fanoušci a fanynky Travise Scotta si udělali party u pyramid v Gíze, kde se měl konat velkolepý koncert

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Travis Scott fanouškům slíbil, že koncert se i přes zrušení bude konat v jiné datum. Desítky fanoušků se však očividně nemohly dočkat.

Travis Scott vydal dlouho očekávané album UTOPIA 28. července 2023. Ve stejné datum měl pro fanoušky připravenou velkolepou show před pyramidami v Gíze, ale egyptské úřady mu nakonec odebraly povolení k pořádání akce. Fanoušci se z recese objevili na místě, kde se měl koncert konat, a udělali si vlastní party. Tancovali v kruhu, skákali, zpívali song BYSTANDER a slavili Scottovo nové album. 

Doporučeno
Politický aktivismus vs. hudební průmysl: Politika na stage prostě patří (Komentář) Politický aktivismus vs. hudební průmysl: Politika na stage prostě patří (Komentář) 1. srpna 2023 11:00

„Velkou lásku všem, kteří tam byli. Udělali jste můj výlet do Egypta nezapomenutelným,“ píše fanoušek, který se zúčastnil soukromé párty. „Tohle jsou skuteční fanoušci Travise, miluji to,“ dodává další. 

Koncert zrušily místní úřady v souvislosti s raperovou tvorbou, která se pojí s „divnými“ rituály, které prezentuje na svých koncertech. Také odmítaly jakékoli rozpory se společenskými hodnotami, zvyky a tradicemi Egypta či arabského světa. Společnost Live Nation ve vyjádření informovala, že show byla zrušena z několika důvodů souvisejících s produkcí. Rodák z Houstonu několik dní poté fanouškům na Twitteru oznámil, že koncert se konat bude, ale musí najít způsoby a možnosti, za jakých se vystoupení bude moci uskutečnit.

Domů
Sdílet
Diskuse