Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. srpna 2023 18:00
Čas čtení 0:54
Eduard Starkbauer

Řekl, že se uvidíme ráno. Matka zesnulého Anguse Clouda tvrdí, že její syn nezemřel úmyslně

Řekl, že se uvidíme ráno. Matka zesnulého Anguse Clouda tvrdí, že její syn nezemřel úmyslně
Zdroj: TASR/AP
OSOBNOSTI EUPHORIA
Uložit Uložené

Příčiny smrti hvězdy seriálu Euforie jsou nadále nejasné.

Matka zesnulé hvězdy seriálu Euforie Anguse Clouda tvrdí, že její syn „neměl v úmyslu ukončit svůj život“. Okolnosti úmrtí pětadvacetiletého herce přitom zůstávají podle CNN nadále neznámé. Záchranáři, kteří přišli po telefonátu vystrašené rodiny, našli talentovaného herce mrtvého.

Doporučeno
Billie Eilish uctila památku zesnulého Anguse Clouda. Věnovala mu ikonickou písničku Billie Eilish uctila památku zesnulého Anguse Clouda. Věnovala mu ikonickou písničku 5. srpna 2023 17:01

„Přátelé, chci, abyste všichni věděli, že si vážím vaší lásky k mé rodině v tomto strašném čase,“ začala svůj status na Facebooku Lisa Cloud. „Chci, abyste věděli, že ačkoli byl můj syn hluboce zarmoucen předčasnou smrtí svého otce, jeho poslední den byl radostný. Připravil si pokoj a rozmístil své věci po pokojích s úmyslem zůstat chvíli v domě, který miloval. Mluvil o svém úmyslu pomoci zajistit sestry na vysoké škole a emocionálně a finančně pomoci i své mámě.“

Angusovu smrt si matka Lisa neumí vysvětlit. „Neměl v úmyslu ukončit svůj život. Když jsme se objali na dobrou noc, řekli jsme si, jak se milujeme, a řekl, že se uvidíme ráno. Nevím, jestli nebo co si pak mohl dát do těla. Vím jen, že si položil hlavu na stůl, kde pracoval na uměleckých projektech, usnul a už se neprobudil,“ píše v příspěvku Lisa.

„Možná zjistíme, že se předávkoval náhodně a tragicky, ale je naprosto jasné, že neměl v úmyslu odejít z tohoto světa,“ pokračuje truchlící matka. V příspěvku zmiňuje i Angusovo zranění mozku, k němuž došlo před 10 lety. Píše, že její syn dostal „10 bonusových let, které naplnil kreativitou a láskou“.

Domů
Sdílet
Diskuse