Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2023 v 20:35
Čas čtení 0:37
Florián Meričko

Mladá influencerka Lil Tay není mrtvá. Na internetu kolují falešné zprávy o její smrti, nyní je musí vyvracet

Mladá influencerka Lil Tay není mrtvá. Na internetu kolují falešné zprávy o její smrti, nyní je musí vyvracet
Zdroj: Unsplash/Oscar Keys/volně k použití
ZAHRANIČÍ RAP
Uložit Uložené

Kanadská policie v současné době pátrá po pachateli, který ukradl účet 14leté influencerky.

V posledních hodinách se internetem šíří zpráva o smrti mladé kanadské influencerky Lil Tay a jejího bratra. Informace o její smrti se objevila na jejím instagramovém profilu, který ukradl neznámý pachatel. Influencerka pro TMZ uvedla, že ona i její bratr jsou v pořádku a nic vážného se jim nestalo.

Doporučeno
Záhadná „smrt“ Lil Tay. Kdo je „nejmladší flexerka století“ a čím lidi šokuje? (AKTUALIZOVÁNO) Záhadná „smrt“ Lil Tay. Kdo je „nejmladší flexerka století“ a čím lidi šokuje? (AKTUALIZOVÁNO) 10. srpna 2023 v 14:03

„Chci, aby bylo jasné, že jsme s bratrem v bezpečí a naživu, ale jsem úplně zničená a těžko hledám ta správná slova. Bylo to traumatizujících 24 hodin. Celý včerejší den mě bombardovaly srdcervoucí a plačtivé telefonáty od mých blízkých a snažila jsem se ten chaos nějak urovnat,“ řekla TMZ.

Ve svém prohlášení také uvedla, že jí neznámá osoba ukradla účet na Instagramu, který pak používala k šíření dezinformací a poplašných zpráv. Potvrdila však, že díky rychlému zásahu Mety se ke svému účtu rychle dostala a falešný příspěvek odstranila.

Policii se však zatím nepodařilo identifikovat pachatele, který profil ukradl.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lil Tay (@liltay)

Domů
Sdílet
Diskuse