Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2023 15:39
Čas čtení 0:28
Tereza Patočková

American Horror Story už brzy odstartuje novou sérii. A má překvapivý cast

American Horror Story už brzy odstartuje novou sérii. A má překvapivý cast
Zdroj: FX
FILMY A SERIÁLY CARA DELEVINGNE KIM KARDASHIAN
Uložit Uložené

Seriál American Horror Story (AHS) oznámil, odkdy se bude vysílat další série. Diváctvu se představí už 20. září.

Jedinečnost seriálu, jejž vytvořili Ryan Murphy a Brad Falchuk, spočívá v jeho formátu, který umožňuje, aby každá série byla samostatným příběhem s jiným hororovým subžánrem. 

Doporučeno
Christopher Nolan zlomil Cillianu Murphymu srdce. Neobsadil ho do vysněné role Christopher Nolan zlomil Cillianu Murphymu srdce. Neobsadil ho do vysněné role 21. srpna 2023 13:32

Nadcházející 12. série s názvem Delicate slibuje pokračovat v posouvání hranic a naznačuje, že se bude jednat o jemnější a křehčí horor, který by mohl zkoumat obavy skrývající se v obyčejných a všedních věcech. 

První oficiální ochutnávka spatřila světlo světa 20. července. Třicetisekundový trailer představil ohromující proměny Kim Kardashian, Emmy Roberts a Cary Delevingne, které si ve strašidelně fascinujících kostýmech nasadily bíle blond paruky, kulaté brýle, dlouhé řasy a výrazné rudé rty. Teaser neposkytuje příliš informací o zápletce nebo tématu, o to více však diváky zaujme a nechává je v očekávání toho, co přijde.

Domů
Sdílet
Diskuse