Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. srpna 2023 18:21
Čas čtení 1:25
Denisa Šútorová

VIDEO: V nejnovější kampani značky BOSS září Khaby Lame i Gigi Hadid. Bossem se nenarodíš, ale takto se jím můžeš stát

VIDEO: V nejnovější kampani značky BOSS září Khaby Lame i Gigi Hadid. Bossem se nenarodíš, ale takto se jím můžeš stát
Zdroj: Boss/Foto: Mikael Jansson
MÓDA GIGI HADID HUGO BOSS KHABY LAME
Uložit Uložené

Jako boss se prý nemůžeš narodit, ale rozhodně se jím můžeš stát. Podznačka brandu Hugo Boss vsadila v nejnovější kampani na hvězdná jména i emoce. V sérii videí sdílejí své kariérní příběhy nejznámější jména showbyznysu.

Podznačka Huga Bosse – BOSS – se již dekády vyznačuje elegancí, čistými liniemi a moderním stylem, který se často nese ve znamení tichého luxusu, tedy známou estetikou tichý luxus. Výjimkou není ani kampaň k nejnovější kolekci podzim/zima 2023, která ještě více než designem zaujme právě hvězdným obsazením.

Na seznamu nechybí Gigi Hadid a Naomi Campbell, Suki Waterhouse nebo kolumbijský zpěvák Maluma. Pozornost však především vzbudilo nejznámější jméno TikToku, Khaby Lame, který se ve svém instagramovém feedu pochlubil účinkováním v kampani.

„Věř ve své sny,“ napsal k popisu příspěvku. „Během pandemie jsem ztratil práci, tak jsem si řekl, proč nedělat věc, kterou mám ze všeho nejraději? A to je dělat videa a přinášet lidem úsměv. Jsem velmi rád, že jsem tohoto cíle dosáhl,“ říká v inspirativním videu s dobře známým sloganem značky: „Šéfové se nerodí, jsou stvořeni.“ Právě ten ti vzkazuje, že jako boss se nemůžeš narodit, ale rozhodně se jím můžeš stát.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Khaby Lame (@khaby00)

Tiktoker označil své video hashtagem „BeYourOwnBoss“ (buď svůj vlastní boss), který je dalším mottem nejnovější kampaně. Ta s sebou totiž přináší sérii videí, ve kterých hvězdy odhalují inspirativní kariérní příběhy a vzpomínají si na momenty, jež pomohly definovat to, kým jsou dnes. Na emotivnosti přidává i ikonická skladba od Tupaca – Changes –, která se překrývá s úryvky původní skladby Bruce Hornsbyho a skupiny The Range – The Way It Is.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BOSS (@boss)

Cílem kampaně, kterou nafotil Mikael Jansson pod kreativním vedením Treya Lairda a agentury Team Laird, je samozřejmě posílit globální přitažlivost značky. Díky účinkování Khabyho bude značka Boss s velkou pravděpodobností v kurzu i u generace Z.

Doporučeno
Milionář z chatrče irl. Toto je Khaby Lame, nejsledovanější tiktoker světa s kapsou plnou dukátů Milionář z chatrče irl. Toto je Khaby Lame, nejsledovanější tiktoker světa s kapsou plnou dukátů 19. září 2023 11:00

Kolekce podzim/zima 2023 přináší spojení sofistikovaných textur s uvolněným a svěžím nádechem. K minimalistickým liniím se přidávají i oversized střihy a barevná paleta inspirovaná obdobím podzimu (bílá, velbloudí hnědá či černá).

boss, khabylameboss, khabylameboss, khabylamegigihadid
Zobrazit galerii
(8)

V linii, která je již nyní dostupná na oficiální stránce, však pozorujeme také výrazné zastoupení nadčasových šedých tónů, které celému lookbooku přidávají na vznešenosti a luxusu. Kromě pánských kostýmů jsou skvostem na seznamu dámské oblekové vesty, roláky a sezonní kabáty. Právě ty odkazují na kvalitní krejčovství a výborný módní vkus.

Domů
Sdílet
Diskuse