Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
23. srpna 2023 10:40
Čas čtení 0:55
Vojtěch Vanda

TRAILER: Film o životě Karlose Vémoly se dokončuje. Víme, kdy půjde do kin

TRAILER: Film o životě Karlose Vémoly se dokončuje. Víme, kdy půjde do kin
Zdroj: OKTAGON MMA
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY FILM KARLOS VÉMOLA
Uložit Uložené

Divoký bojový styl, který předvádí v kleci, sedí k jeho životní cestě. O tom, jak se Karlos Vémola vypracoval v jednoho z nejznámějších tuzemských bojovníků, ale také o jeho soukromém životě, bude celovečerní filmová novinka.

Dvojice režisérů Michal Samir a Šimon Šafránek vidí cestu „Terminátora“ jako život v extrému. Údajně nepůjde jen o obyčejný medailonek, který má těžit z Karlosovy popularity, ale o syrové zachycení reality i v době, kdy se ne úplně dařilo. Třeba před deseti lety v Londýně, kde se živil jako vyhazovač. 

„Známe se dlouho, intuitivně jsem točil Karlose už před mnoha lety v Londýně. Máme proto natočeného Karlose ne jako celebritu, ale jako opravdového kluka z Olomouce, co se protlouká životem,“ uvádí v tiskové zprávě režisér Michal Samir, který tak ve snímku zachycuje dvě třetiny z jejich dlouholetého přátelství. Biografie to proto má být velmi upřímná nehledě na to, že Vémola filmařům poskytl i archiv osobních fotografií.

Doporučeno
Jak to vypadá ve Vémolandu? Karlos nás provedl svým obrovským domem se zoo Jak to vypadá ve Vémolandu? Karlos nás provedl svým obrovským domem se zoo 27. července 2023 18:00

„Je to film o extrémním člověku v extrémní době,“ popsal Samir. „Karlosův život je fascinující, extrémní a zcela odlišný od toho, na co jsme sami zvyklí. Náš dokument reflektuje Karla nejen jako bijce a hrdinu davů, ale zároveň jako otce, partnera, něžného milovníka zvířat a současně jako neústupného, hraničního člověka, který po svém okolí často žádá nemožné – přizpůsobit se jeho životnímu stylu a tempu,“ dodal.

Ve filmu, jehož hlavním partnerem je taktéž Oktagon, prý nebudou chybět ani střípky z dob, kdy žil za hranou obvyklého žití. Od praní se v olomouckých ulicích přes první slávu a vězení až po nynějšek.


Dle očekávání by se měl film objevit v kinech v lednu 2024, konkrétně 25. 1.

Domů
Sdílet
Diskuse