Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2023 12:59
Čas čtení 0:51
Tereza Šnajdrová

VIDEO: „Proč ho obtěžujete?“ Adele pozastavila koncert, aby se zastala fanouška

VIDEO: „Proč ho obtěžujete?“ Adele pozastavila koncert, aby se zastala fanouška
Zdroj: Getty Images/Gareth Cattermole
KULTURA ADELE KONCERTY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

„Celou show ho obtěžovala ochranka a další lidé, kteří seděli za ním. Přišel se bavit, jasný? Všichni jste tady proto, abyste se bavili,“ uvedla zpěvačka.

O víkendu se v Las Vegas konal koncert populární zpěvačky Adele. Jak ukazují záběry uniklé na internet, Adele musela koncert přerušit kvůli ochrance, která obtěžovala mladého fanouška. 

Doporučeno
Dcera Kanyeho Westa předvedla na TikToku rapperův legendární outfit z roku 2004. Fanouškům připomněla éru College Dropout Dcera Kanyeho Westa předvedla na TikToku rapperův legendární outfit z roku 2004. Fanouškům připomněla éru College Dropout 27. srpna 2023 17:34

Adele koncert přerušila přímo během skladby Water Under The Bridge. „Co se to tam děje s tím mladým fanouškem? Neustále ho obtěžujete jenom proto, že se postavil. Proč, co se to děje?“ zeptala se Adele. 

Poté, co se jí podařilo v davu najít onoho obtěžovaného fanouška, se obrátila na ochranku. „Proč ho obtěžujete? Můžete ho, prosím, nechat na pokoji?“ okřikla ochranku. „Už tě nebudou obtěžovat, zlato. Užij si představení,“ řekla mu.

„Celou show ho obtěžovala ochranka a další lidé, kteří seděli za ním. Přišel se bavit, jasný? Všichni jste tady proto, abyste se bavili,“ dodala. 

„Hodíš po mně něco a zabiju tě.“

Několikanásobná držitelka Grammy se v minulém měsíci ohradila proti chování fanoušků a fanynek, kteří po umělcích či umělkyních hází předměty. „Všimli jste si, jak lidé zapomínají na etiketu na koncertech a házejí na pódium pí**viny? Viděli jste to?“ uvedla během show.

„Hodíš po mně něco a já tě ku*va zabiju,“ doplnila s ironickým tónem v hlase. 

Domů
Sdílet
Diskuse