Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. září 2023 13:21
Čas čtení 0:32
Vincenc Novák

Taylor Swift láme rekordy. Její nový film v předprodejích překonal i Spider-Mana

Taylor Swift láme rekordy. Její nový film v předprodejích překonal i Spider-Mana
Zdroj: Wikimedia Commons
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2023 HUDBA NOVÉ FILMY TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Nový koncertní film o zpěvačce Taylor Swift s názvem Eras Tour má sice premiéru až 13. října, již nyní však zaznamenal obrovský úspěch. Americký řetězec kin AMC Theaters oznámil, že tržby za vstupenky v předprodeji činí 26 milionů dolarů.

Částka uvádí pouze výtěžek samotného řetězce AMC, skutečná hodnota všech prodaných vstupenek tak zřejmě bude mnohonásobně vyšší. Informuje o tom server Variety.

Eras Tour se podařilo v kinech AMC dosáhnout historického rekordu v počtu prodaných vstupenek za jeden den. Dosavadní prvenství patřilo filmu Spider-Man: No Way Home, který během jediného dne utržil 16,9 milionu dolarů. Snímek překonal rekord necelé tři hodiny po zahájení prodeje. 

Viceprezident společnosti Fandago Ticketing Jerramy Hainline uvádí, že film přináší nejen fanouškům, ale i celému filmovému průmyslu ten nejlepší dárek.

„Nejenže je koncertní film Taylor Swift nejprodávanějším filmem prvního dne prodeje vstupenek v tomto roce na Fandango, ale koncertní film si vede jako superhrdina a řadí se mezi nejprodávanější filmy prvního dne prodeje vstupenek všech dob,“ říká Hainline.

Domů
Sdílet
Diskuse