Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Podzimní bundy pro malý i velký rozpočet: 15 modelů, které v nadcházející sezoně ozvláštní tvůj look

Dickies

Bundu americké značky Dickies pořídíš v různých barvách. Jednoduchý kousek má zapínání na knoflíky a sportovní look. Pokud ovšem sáhneš například po bledě hnědé barevné variantě, bude se ti hodit i k elegantnějšímu outfitu. Dámská stojí 69,99 dolaru, pánská je o něco levnější.

jesenné bundy, oblečenie, módajesenné bundy, oblečenie, módajesenné bundy, oblečenie, módajesenné bundy, oblečenie, móda
Zobrazit galerii
(7)

Mango

Do podzimního počasí jsou ideální volbou i vesty. Elegantní oversized model s kožešinou najdeš v Mangu a stojí 2 299 Kč.

jesenné bundy, móda,oblečeniejesenné bundy, móda,oblečeniejesenné bundy, móda,oblečeniejesenné bundy, móda,oblečenie
Zobrazit galerii
(4)

Kaotiko

Kabát, který ti chceme doporučit jako další, nabízí španělská značka v námořnické modré a béžové barvě. Má jednoduchý design, rovný střih a je pod kolena. Nechybí na něm samozřejmě ani detail srdíčka, které patří mezi hlavní emblémy značky. Model je vhodný do chladnějších dnů. Na oficiální stránce prodejce ho koupíš za 139,90 eura. Ve stejném designu i se stejnou cenou tam najdeš také pánský model.

jesenné bundy, móda,oblečeniejesenné bundy, móda,oblečeniejesenné bundy, móda,oblečeniejesenné bundy, móda,oblečenie
Zobrazit galerii
(7)
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 3 z 7
Domů
Sdílet
Diskuse