Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. září 2023 10:28
Čas čtení 0:25
Marek Pros

Známe nejhranější songy letošního léta. Calin a Viktor Sheen totálně dominovali, oproti světu jsou Češi hodně na rap

HUDBA ČESKÝ RAP SPOTIFY
Uložit Uložené

Prázdniny skončily a létu zbývají jen poslední týdny, takže je ideální čas začít vzpomínat. Fňuk. Mrkni na seznam nejhranějších letních skladeb na českém Spotify.

Češi milují domácí muzikanty, do top 20 nejhranějších letních hitů na Spotify se dostalo pouze pět zahraničních skladeb včetně jedné slovenské. Nejvíc bangerů mají Calin a Viktor Sheen. Jejich společný track Safír je navíc nejstreamovanější skladbou letošního léta.

Doporučeno
Stein27, President of Sexico, nabízí víc než jen Habibi. Volte jej (Recenze) Stein27, President of Sexico, nabízí víc než jen Habibi. Volte jej (Recenze) 30. srpna 2023 10:00

Češi dále poslouchali Habibi od Steina27 a Daylight od amerického zpěváka Davida Kushnera. Celosvětově se mezi nejstreamovanější skladby dostaly různé žánry, v Česku nejvíc frčí rap a R&B: rovných 15 skladeb se řadí do této kategorie, a všechny navíc pocházejí od tuzemských muzikantů, včetně skladby Sunset od slovenského rappera Separa, která má domácí stopu díky hostovačce P T K.

A co sis letos nejvíc pouštěl*a ty? Dej nám vědět do komentářů.

Letní hity Spotify v Česku
Letní hity Spotify v Česku Zdroj: Spotify / propagační materiál
Domů
Sdílet
Diskuse