Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2023 v 14:31
Čas čtení 0:27
Radim Šlechta

Kovy se zasnoubil s přítelem Miroslavem Romanivem

Kovy se zasnoubil s přítelem Miroslavem Romanivem
Zdroj: adidas
OSOBNOSTI ČESKO LGBTQ+ LIDÉ
Uložit Uložené

Kovy na sociálních sítích zveřejnil fotku prstýnku. „Myšlenkami stále tam, kde jsem řekl ano společnému životu s Mírou,“ uvedl.

Jeden z nejúspěšnějších českých youtuberů a influencerů Karel Kovář alias Kovy se zasnoubil se svým partnerem Miroslavem Romanivem. Kovy na sociální síti X sdílel fotografii prstýnku s emoji bílého srdíčka v popisku. 


Redakce Refresheru Kovyho kontaktovala, ale influencer fotografii více komentovat nechtěl. V příspěvku na svém Instagramu byl o něco sdílnější: „Myšlenkami stále tam, kde jsem řekl ano společnému životu s Mírou,“ uvedl u stejného obrázku jako na X. Příspěvek má v době vydání článku přes 36 tisíc srdíček.

Doporučeno
„Fialo, přijmi manželství pro všechny,“ vyzývají české firmy. Spočítaly, že by tím stát vydělal 38 miliard „Fialo, přijmi manželství pro všechny,“ vyzývají české firmy. Spočítaly, že by tím stát vydělal 38 miliard 7. září 2023 v 6:38

Ke gratulacím se připojily známé osobnosti, například Ewa Farna nebo Ester Geislerová. „Moc vám gratulujeme. Snad vás už brzy bude čekat úžasná veselka se vším všudy,“ blahopřála iniciativa Jsme fér. 

Domů
Sdílet
Diskuse