Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. října 2023 8:10
Čas čtení 0:39
Adriana Královičová

FOTO: Legendární dům ze seriálu Sex Education je na prodej. Podívej se, jak vypadá interiér

KULTURA NETFLIX SERIÁLY SEX EDUCATION
Uložit Uložené

V „zeleném ráji“ stojí vila již od roku 1912.

Seriál Sexuální výchova se natáčel na stylových místech nedaleko hranic Anglie a Walesu. Pokud bys náhodou zatoužil*a po životě v těchto končinách nebo jsi nadšeným fanouškem či fanynkou úspěšného britského seriálu od Netflixu, máme pro tebe dobrou zprávu. Dům, ve kterém bydlely hlavní postavy Otis a Jean Milburnovi, je na prodej. Stojí 1 728 201 eur, a i když jde o horskou chatu, o luxus nebude mít nový majitel určitě nouzi.

sex eduation, seriály, architektúra, dizajn, interiérový dizajn
Zdroj: Knight Frank

Červený dům se nachází ve vesnici Symonds Yat, která leží v údolí Wye Valley. K honosné vile vede dlouhá lesní cesta. Obklopuje ji nádherná zeleň, terasy nabízejí výhledy přímo do přírody. Nový majitel najde ve třípatrové nemovitosti pět ložnic a tři koupelny. Design interiéru je inspirován Norskem.

Ozdobou „chaty“ jsou zejména velká francouzská okna v přízemí, která slouží jako vstup na obrovské terasy. Interiér není vůbec minimalistický. Pokoje mají vysoké stropy a klenbové stěny, všude je barevný nábytek. Exteriér nabízí dokonale upravený trávník, u kterého se nachází zahradní kuchyně s kamny na pizzu.

sex eduation, seriály, architektúra, dizajn, interiérový dizajn sex eduation, seriály, architektúra, dizajn, interiérový dizajn sex eduation, seriály, architektúra, dizajn, interiérový dizajn sex eduation, seriály, architektúra, dizajn, interiérový dizajn
Zobrazit galerii
(35)
Domů
Sdílet
Diskuse