Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. října 2023 12:45
Čas čtení 0:38
Vincenc Novák

I muži mají své fáze. Jaden Smith ukázal šokující proměnu těla a poslal vzkaz haterům

I muži mají své fáze. Jaden Smith ukázal šokující proměnu těla a poslal vzkaz haterům
Zdroj: Kevin Winter/MTV VMAs 2020/Getty Images for MTV
HUDBA RAP
Uložit Uložené

Americký rapper Jaden Smith vzkázal svým haterům, aby přestali zveřejňovat jeho staré fotky z doby, kdy se potýkal s výrazným úbytkem váhy.

Smith ve čtvrtek na sociální síti X zveřejnil dva snímky své postavy. Jeden pochází z doby, kdy si procházel problematickým obdobím spojeným s poruchou příjmu potravy. Druhý snímek pochází z posilovny. „Hateři budou postovat tu vlevo a ignorovat tu vpravo,“ napsal.

Pětadvacetiletý rapper podle zveřejněných fotek prošel dlouhou cestou od chvíle, kdy jeho rodiče v pořadu Red Table Talk z roku 2019 prozradili, že v rodině panuje obava z Jadenových stravovacích návyků. Podle jeho matky začal vypadat vyčerpaně od té doby, co se stal veganem. Obavy o zdraví svého syna prý sdílela s celou rodinou.

„Jedl jsem tak dvě jídla denně... možná jedno,“ přiznal Jaden. K tématu se vrátil o dva roky později, kdy prohlásil, že vyhledal lékařskou pomoc. Po debatě s odborníky se mu prý podařilo přibrat až 10 kilo. 

Domů
Sdílet
Diskuse