Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. října 2023 0:29
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola všechny šokoval. Knokautoval Langera za rekordních sedm sekund a je pořád šampionem

Karlos Vémola všechny šokoval. Knokautoval Langera za rekordních sedm sekund a je pořád šampionem
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Karlos Vémola se postavil proti Pavolu Langerovi. Jejich duel přitáhl do arény tisíce lidí a všechny z nich zápas přivedl do varu. Terminátor odešel jako vítěz. Kdo mrknul, ten to neviděl.

Střet dvou světů a boj o titul právoplatného šampiona polotěžké váhy. Očekávaný souboj Karlose Vémoly s Pavolem Langerem završil turnaj Oktagon 47 v naplněné Tipos Aréně v Bratislavě, kde se napětí dalo krájet. Domácího borce davy vítaly jako hrdinu, Vémola si při nástupu vyslechl i bučení. 

Doporučeno
Malá holka, která zbije i velké chlapy. Šampionce Oktagonu lidé nevěří, že je bojovnice, v kleci se z ní ale stává tygřice Malá holka, která zbije i velké chlapy. Šampionce Oktagonu lidé nevěří, že je bojovnice, v kleci se z ní ale stává tygřice 6. října 2023 6:00

Zápas ale k šoku všech skončil dřív, než začal. Hned při první výměně trefil Vémola levým hákem Langera, který šel k zemi a tam prakticky okamžitě rozhodčí zápas ukončil. Na časomíře uběhlo pouhých sedm sekund a tímto bleskurychlým knokautem si Vémola připsal vůbec nejrychlejší ukončení v historii Oktagonu.

Po zápase pak Vémola bučení proměnil v potlesk. Připomněl chystaný zápas s Attilou Véghem, který má být příští rok, a zároveň zmínil, že na konci letošního roku chce další boj s Patrikem Kinclem. Na oficiální plány organizátorů si ještě budeme muset chvíli počkat, Vémola však slíbil, že před koncem kariéry ještě chystá velké věci.

vémolaoktagon47vémolavémola
Zobrazit galerii
(7)
Domů
Sdílet
Diskuse