Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2023 9:57
Čas čtení 0:48
Marek Pros

Big Brother v Česku začne v listopadu. Známe počet soutěžících a přesné datum prvního dílu

Big Brother v Česku začne v listopadu. Známe počet soutěžících a přesné datum prvního dílu
Zdroj: Nova / propagační materiál
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Velký bratr přivítá 16 nových spolubydlících už 13. listopadu, kdy první díl odvysílá Voyo.

Slavná reality show Big Brother Česko & Slovensko potrvá dva měsíce a soutěžící bude sledovat 58 kamer.

Diváci uvidí dění z domu každý den, sobotní přímé přenosy pak nabídnou události v souvislostech a zejména v nich na základě diváckého hlasování ve speciální aplikaci budou postupně vypadávat jednotliví soutěžící.

Doporučeno
„Zničilo mi to život,“ říká účastník reality show Love Is Blind. Málem skončil na ulici „Zničilo mi to život,“ říká účastník reality show Love Is Blind. Málem skončil na ulici 8. srpna 2023 16:16

O vystěhování z domu budou rozhodovat diváci, avšak Big Brother má při porušení pravidel právo spolubydlícího vyloučit nebo nominovat na vyloučení. Aplikace bude také rozhodující při volbě vítěze ve finální epizodě. „Vítězové Big Brother jsou vždy voleni samotnými diváky. Obecně platí, že se jedná o velmi silné osobnosti s různými sociálními i fyzickými dovednostmi, díky kterým to dotáhnou až do konce hry. Rozhodující je vždy, jak mají spolubydlící nastavené své hodnoty, jak je projevují a hájí, jaké mají strategie, a na základě toho pak diváci rozhodnou, kdo si zaslouží vyhrát a odnese si finanční odměnu,“ říká kreativní producentka Eva Krutáková.

Soutěžící Big Brother mají zakázaný kontakt s vnějším světem, po dobu svého pobytu nikoho zvenčí neuvidí ani neuslyší, dokonce nepřijdou do kontaktu ani se členy štábu od momentu, kdy vstoupí do domu.

Loňský rok byl pro Big Brother vůbec nejsilnějším rokem se 33 sériemi na 26 trzích a stále je jedním z největších zábavních formátů na světě.

Big Brother Česko & Slovensko.
Big Brother Česko & Slovensko. Zdroj: Nova / propagační materiál
Domů
Sdílet
Diskuse