Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. srpna 2023 16:16
Čas čtení 1:03
Tereza Šnajdrová

„Zničilo mi to život,“ říká účastník reality show Love Is Blind. Málem skončil na ulici

„Zničilo mi to život,“ říká účastník reality show Love Is Blind. Málem skončil na ulici
Zdroj: Netflix/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Love is Blind, Too Hot Too Handle nebo třeba Deep Fake Love. Reality show o lásce se to na Netflixu jen hemží a lidé to milují. Ledaže?

Na odvrácenou stránku seznamovacích reality show nyní v rozhovoru pro Daily Mail upozornil Nick Thompson, kterého můžeš znát z druhé série pořadu Love Is Blind. Účast v reality show mu prý zničila život a málem skončil na ulici, píše NME.

Doporučeno
Petr Havránek z Love Islandu: Jediné místo bez kamer bylo Hideaway. V případě potřeby jsme mohli vyhledat psychologa (Rozhovor) Petr Havránek z Love Islandu: Jediné místo bez kamer bylo Hideaway. V případě potřeby jsme mohli vyhledat psychologa (Rozhovor) 2. prosince 2021 7:00

Nick Thompson se objevil v druhé sérii pořadu Love Is Blind, který byl na Netflixu odvysílán v roce 2022. Cílem této show je, aby se do sebe lidé zamilovali, aniž by se viděli, a pak spolu vstoupili do manželství. Nick však na účast v reality show doplatil.

Poté, co se Nick v tomto pořadu objevil, byl vyhozen z práce. „Propálil jsem všechny svoje úspory, na splacení hypotéky mi zbývají už jen dva měsíce a nemůžu sehnat práci, protože mě nikdo nebere vážně. Přitom jsem byl pět let viceprezidentem v oblasti softwaru, takže to není o tom, že bych neměl zkušenosti nebo nic neuměl,“ řekl. „Přál bych si, abych se mohl vrátit ke svému hezkému životu, který jsem si vybudoval, a ne přemýšlet o tom, jestli budu mít na hypotéku. Je to brutální a kruté odvětví,“ dodal bývalý účastník.

Výdělečné prý pak nebylo ani samotné angažmá v pořadu, který přitom sklízí úspěchy po celém světě a Netflix už plánuje natáčení jeho páté sezóny. Účastnictvo prý za 10 týdnů natáčení dostalo pouze 10 tisíc dolarů (221 tisíc korun). „Když se zamyslíte nad částkou, kterou tím Netflix vydělává, a nad částkou, kterou jsme dostali my, tak je to hrozné,“ pokračoval v kritice pořadu.

Ačkoli Thompson přiznává, že nemůže říct, že si přeje, aby do pořadu nikdy nešel, je přesvědčen o tom, že mu reality show zničila život. 

Domů
Sdílet
Diskuse