Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. října 2023 14:13
Čas čtení 0:55
Vojtěch Vanda

6ix9ine skončil ve vězení v Dominikánské republice. Měl napadnout producenty ve studiu

6ix9ine skončil ve vězení v Dominikánské republice. Měl napadnout producenty ve studiu
Zdroj: GettyImages/Shareif Ziyadat/WireImage
HUDBA 6IX9INE
Uložit Uložené

Americký rapper má další problém. Tentokrát se ale nejedná o problém ve Spojených státech, nýbrž v Dominikánské republice, kde se v poslední době zdržoval. Jeho zatčení mělo co do činění se 6ix9inovou přítelkyní, rapperkou Yailin la Mas Viral.

Jak píše web XXL, divokému převozu do tamní policejní stanice a následně do vězení předcházela potyčka. 6ix9ine se totiž na ostrově v Karibiku zdržuje se svou přítelkyní Yailin la Mas Viral. Rapové milenecké duo si kolem sebe dokázalo během krátké chvíle vytvořit v rámci latino rapové komunity dusno již několikrát. A to zejména v době, kdy spolu začali chodit. Konflikt, ve kterém figuroval i Anuel AA, jsme popsali zde.

Doporučeno
6ix9ine údajně Kodaku Blackovi nezaplatil milion dolarů za sloku 6ix9ine údajně Kodaku Blackovi nezaplatil milion dolarů za sloku 21. září 2023 18:04

Nyní je však situace jiná. Dle tamních zdrojů byl 6ix9ine a jeho crew obviněni z napadení, ke kterému mělo dojít minulý pátek. Prý zaútočili na dva tamní producenty ve chvíli, kdy zrovna nahrávali ve studiu. Důvod, proč se tak stalo, není oficiálně znám. Tamní úřady si však musely na americkou hvězdu počíhat na letišti, jelikož se snažila ze země po činu uprchnout soukromým tryskáčem.

Dle domácích zdrojů to však mělo co do činění s Yailin. Tekashi se měl údajně nacházet v Miami, ale z blíže neznámých důvodů dorazil do studia s tím, že zde hledal svou přítelkyni. Když ji nenašel, popral se s producenty. Nyní se bude muset zodpovídat před místními úřady.

O jeho případ je však v zemi zájem, což dokazují záběry před policejní stanicí.

Domů
Sdílet
Diskuse