Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. září 2023 18:04
Čas čtení 1:35
Vojtěch Vanda

6ix9ine údajně Kodaku Blackovi nezaplatil milion dolarů za sloku

6ix9ine údajně Kodaku Blackovi nezaplatil milion dolarů za sloku
Zdroj: John Parra/Getty Images
HUDBA 6IX9INE RAP SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

I když se v textu poslední novinky kontroverzního newyorského rappera 6ix9ina mluví o tom, že Kodak Black, jenž byl asi posledním člověkem, kterého bychom ve spolupráci s ním čekali, dostal milion dolarů za sloku, Tekashi popřel, že by částku platil.

Spolupráce, nad kterou opravdu zůstal rozum stát, vyšla na konci července na kanálu světoznámého kontroverzního rappera Tekashiho 6ix9ina. Videoklip Shaka Laka, do něhož si 6ix9ine přizval i novou přítelkyni a rapperku z Dominikánské republiky Yailin la Mas Viral, okořenil slokou taktéž věčný „potížista“, floridský rapper Kodak Black.

S člověkem, který (se značnou nadsázkou) byl ve vězení možná častěji než na svobodě a který by tak dle nepsaného pouličního kodexu měl nenávidět všechny, již jsou schopní vyměnit svou svobodu za blaho gangu, se proto sešli na jedné stopě.

Není proto divu, že videoklip získal znovu velkou pozornost. Za dva měsíce nasbíral na YouTube skoro 40 milionů zhlédnutí. Nehledě na to, že je to opravdu dobrý singl – s živelným Tekashim, který na chvíli opustil latino linku a vrátil se ke svému starému stylu, jenž mu vynesl tolik chtěnou slávu a miliardy poslechů.

Doporučeno
Ztratili zdraví i vůli žít: Toto jsou slavné filmové role, které totálně zničily herce a herečky Ztratili zdraví i vůli žít: Toto jsou slavné filmové role, které totálně zničily herce a herečky 19. září 2023 6:00

Milion dolarů za sloku

Jenže tato spolupráce je tak trošku neortodoxní již v samotném textu. První otázka, která fanoušky napadla, byla přirozeně jen jedna: Proč? Možná ještě překvapivější byla odpověď, jelikož ji dostal každý ještě předtím, než doposlouchal sloku.

V té Kodak kroutil hlavou nad vztahem Tekashiho a Yailin a hned v první větě textu poslal vzkaz jejímu bývalému manželu Anuelovi AA, jenž je jedním z nejznámějších latino rapperů na světě a taktéž s Tekashim spolupracoval. Ostatně díky němu se ti dva seznámili. „Kámo, jak ti mohl přebrat holku udavač?“ ptá se napřímo. 

A pak pokračuje: „Ušel jsem hodně dlouhou cestu od drog. Kašlu na to, trackem s těmito blbci vydělám milion dolarů.“ Následně vysvětluje, že se jedná pouze o byznys, že spolu nedělají žádné jiné činnosti. Hudba je pro něj byznys, a ne ulice. 

„Nemluv o tom, co děláš, přestaň s těma s*ačkama, těžko říct, co byste dělali, kdybyste byli v jeho situaci,“ odkázal na Tekashiho soudní líčení, ve kterém za svůj trest 40 let vězení svědčil proti svému bývalému gangu Nine Trey Bloods.

Ten milion jsem neplatil, uvedl 6ix9ine

Co se ale týká peněz, Tekashi uvedl, že on žádný milion Kodakovi nezaplatil. Uvedl to v podcastu True Life Network. „Neplatil jsem nic,“ uvedl s tím, že se jednalo o track čistě v režii společnosti Fume, jejíž produkty umělci v klipu kouří. „Byla to jejich píseň, zaplatili milion dolarů,“ ukončil.

Doporučeno
Nová Billie Eilish i Kanye. Těchto 5 zahraničních alb by ti v květnu nemělo uniknout Nová Billie Eilish i Kanye. Těchto 5 zahraničních alb by ti v květnu nemělo uniknout 30. dubna 2024 14:30

Track Shaka Laka by mohl být jedním ze singlů diskutovaného možného projektu *694, který by 6ix9ine mohl vydat společně s Yailin. Release date ale není znám.

Domů
Sdílet
Diskuse