Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Toto je 12 nejlepších outfitů Timothého Chalameta. Inspiruj se stylem největší hvězdy filmového showbyznysu
Timothée Chalamet, Haider Ackermann
Zdroj: Daniele Venturelli/WireImage

Přesouváme se do Benátek, které oblíbený herec navštívil v roce 2021 kvůli plnění povinností na filmovém festivalu a zvolil opravdu hvězdný příchod, když přijel na gondole. Přítomným fotografům následně ochotně zapózoval v luxusní tmavě hnědé siluetě, za kterou by se nestyděli ani mafiánští gangsteři v sedmdesátých letech.

Vzorovaná sametová souprava z rukou francouzského návrháře s kolumbijskými kořeny Haidera Ackermanna poutala pozornost už z dálky, a čím byl Timothée Chalamet blíž, tím lépe vypadala. Třešničkou na celém outfitu jsou kovbojské boty s bílým prošíváním.

Timothée Chalamet, Alexander McQueen
Zdroj: Frazer Harrison/Getty Images

Slovy chvály nebudeme šetřit ani v případě dalšího outfitu v podání Timothého Chalameta, kterým se můžeš inspirovat a určitě neuděláš krok vedle. V tomto případě si v současnosti sedmadvacetiletý rodák z New Yorku oblékl kožený outfit od značky Alexander McQueen.

Černou svrchní vrstvu v košilovém střihu zdobí spousta cvočků, kapes a zipů, které najdeš i na kalhotách v úzkém střihu. Asi nemusíme psát, že Chalamet byl hlavní hvězdou oscarové afterparty, kterou pořádá magazín Vanity Fair. Vyběhneš takhle ven v pátek?

Timothée Chalamet, Haider Ackermann
Zdroj: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Svůj zatím nejextravagantnější outfit na červeném koberci vytáhl minulé léto, kdy na 79. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Benátkách předvedl další siluetu z rukou svého přítele a uznávaného návrháře Haidera Ackermanna.

Na premiéře filmu Bones and All se ukázal v nepřehlédnutelném sametovém modelu s kompletně odhalenými zády v červeném odstínu. S jistotou můžeme říci, že tohle je jeden z nejlepších módních looků z červeného koberce, které jsme viděli v posledních letech.

Timothée Chalamet
Zdroj: Gotham/GC Images

Timothée Chalamet není jen nekorunovaným králem červeného koberce, ale také stylovou městskou módní ikonou, o čemž nás pravidelně přesvědčuje prostřednictvím street style snímků z rodného New Yorku.

Svůj ležérní styl dokáže prodat lépe než kdokoli jiný – neznáme nikoho dalšího, kdo by si dokázal získat naši pozornost jen v lehké černé košili s bílými puntíky, tmavě modrých džínách a klasických bílých teniskách. V jednoduchosti je krása, a to v tomto případě platí na 100 %.

Timothée Chalamet
Zdroj: Gotham/GC Images

V ulicích New Yorku předvedl i tento stylový městský vzhled, kterému dominuje pestrá fleecová mikina od módního domu Louis Vuitton. Mimochodem, podívej se na seznam nejlepších fleecových bund pro každý rozpočet.

Zbytek tohoto outfitu tvoří pohodlné bavlněné kalhoty v uvolněném střihu, bílé látkové tenisky ze spolupráce značek Converse a Rick Owens a v neposlední řadě nadčasové sluneční brýle s černým rámem.

Timothée Chalamet
Zdroj: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

Jinak než pozitivně nemůžeme hodnotit ani další Chalametův look z ulic New Yorku, tentokrát vsadil na full kožený outfit, který tvořilo nadčasové sako, úzké kalhoty a vysoké boty se šněrováním. Pokud hledáš módní inspiraci pro letošní podzim, nemusíš hledat dál.

Timothée Chalamet
Zdroj: James Devaney/GC Images

Seznam nejlepších outfitů v podání herce Timothého Chalameta uzavíráme čerstvou fotografií z ulic New Yorku, když si to herec namířil na slavnostní večeři módního domu Chanel při události nové kampaně k parfému Bleu de Chanel.

Nový partner Kylie Jenner se před fotografy ukázal v luxusních kouscích v hnědých odstínech, přičemž nejvýraznějším modelem bylo kožené sako se širokými chlopněmi, které nutně potřebujeme. Nevíme proč, ale tento vzhled v nás evokuje mladého Nicolase Cage.

Doporučeno
Top 10 mužských mikin na podzim. Zaboduješ v minimalistickém designu Arket nebo nepřehlédnutelném kousku Off-White? Top 10 mužských mikin na podzim. Zaboduješ v minimalistickém designu Arket nebo nepřehlédnutelném kousku Off-White? 10. října 2023 16:00
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse