Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Toto je 12 nejlepších outfitů Timothého Chalameta. Inspiruj se stylem největší hvězdy filmového showbyznysu
Timothée Chalamet, Saint Laurent
Zdroj: GOR/GC Images

V roce 2019 ukázal rodák z newyorské městské oblasti Hell's Kitchen také tento skvělý outfit, a to na večerní párty před předáváním filmových cen BAFTA. Do prostor exkluzivního soukromého klubu Loulou's v Londýně přišel oblečený v úzkém černém obleku, pod kterým měl triko s jednoduchým nápisem od značky Stella McCartney. Jako obuv opětovně zvolil černou lesklou klasiku, přičemž na krku herci zářil hrubý náhrdelník z bílého zlata, který byl pokryt množstvím diamantů a vzácných kamenů.

K dokonalému večernímu vzhledu do uvolněné společnosti nepotřebuješ moc a Chalamet je mistrem podobných kombinací.

Timothée Chalamet
Zdroj: Chung Sung-Jun/Getty Images

Z úplně jiné kategorie je tento nepřehlédnutelný outfit. V závěru roku 2019 herec navštívil 24. ročník Busan International Film Festivalu v Jižní Koreji z důvodu marketingových povinností s filmem Král a na červeném koberci ukázal siluetu s rukopisem umělce Sterlinga Rubyho, který mimo jiné několikrát spolupracoval s návrhářem Rafem Simonsem.

Chalamet dokáže předvést téměř cokoli – dokonce i umělecký overal, ke kterému si obul mohutné bílé boty. Souprava byla zhotovena z acid wash denimu, který doplnil barevný potřísněný vzor od amerického umělce. Pokud chceš změnit svou formální hru, vyměň krejčovský střih za pracovní oblečení jako Chalamet.

Timothée Chalamet, Prada
Zdroj: Kevin Mazur/Getty Images

Jedna z největších hereckých hvězd posledních let ukázala jedinečný outfit také na předávání zlatých sošek Oscarů v roce 2020. Ptáš se, proč to funguje? Timothée Chalamet přišel do prostor budovy Hollywood and Highland v Los Angeles v oděvu z dílen módního domu Prada, který byl něco mezi oblekem osobního strážce a pracovníka benzinové pumpy, a tímto jednoduchým krokem roztrhal knihu pravidel červeného koberce.

Tmavě modrou soupravu s patenty a zapínáním na zip skvěle doplnil hercův účes, který přidal celému vzhledu na mladické drzosti.

Doporučeno
Tohle je 15 párů podzimních bot, které letos uvidíš všude. Inspiruj se kousky do 4500 korun Tohle je 15 párů podzimních bot, které letos uvidíš všude. Inspiruj se kousky do 4500 korun 19. října 2023 17:00
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse