Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2023 16:50
Čas čtení 0:34
Anna Koucká

Eminem uvedl na trh značku omáček odkazující na jeho ikonický song

Eminem uvedl na trh značku omáček odkazující na jeho ikonický song
Zdroj: Getty Images/Ke.Mazur/WireImage
ZAJÍMAVOSTI EMINEM RAP
Uložit Uložené

Dávno už neplatí, že umělci a umělkyně vydávají jako merch jen trička a gumové náramky se svým jménem. Limitované edice různých pochoutek jsou coby forma fanouškovských produktů čím dál tím častější a pozadu nezůstal ani Eminem.

Americký rapper uvedl na trh řadu omáček na těstoviny, kterou pojmenoval jako verš jednoho ze svých nejslavnějších tracků Lose yourself. Omáčky s názvem Mom's Spaghetti jsou k dostání od 26. října, informuje magazín People

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Marshall Mathers (@eminem)


Produkt promoval i na svém Instagramu, kde sdílel klip, ve kterém sklenice s omáčkou padají z nebe a rozbíjejí se o zem. V popisu produktu stojí také věta: „Připravte si svetry.“ Ta totiž přímo odkazuje na originální text písně, který zní: 


His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy.

There's vomit on his sweater already, mom's spaghetti.


Už v roce 2017 otevřel stejnojmennou restauraci. Ta původně začala jako pop-up obchod, ale před dvěma lety otevřela stálou pobočku v Detroitu. Omáčku si teď ale budou moct dopřát i zahraniční fanynky a fanoušci, kteří si mohou objednat jednu plechovku za 13 dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse