Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2023 10:31
Čas čtení 0:54
Vojtěch Vanda

Sedm zajímavostí o Kazmově filmu ONEMANSHOW: The Movie. Jaké scény byly vystřiženy?

Sedm zajímavostí o Kazmově filmu ONEMANSHOW: The Movie. Jaké scény byly vystřiženy?
Zdroj: Zakopaljsemauto/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY FILM KAZMA
Uložit Uložené

Zaručené fun facts, tak Kazma popsal sedm zajímavostí z natáčení svého snímku, který je čerstvě ke zhlédnutí už i na Netflixu.

Celovečerní film ONEMANSHOW: The Movie byl diskutovaný zejména kvůli soutěži, kterou jeho vydání doprovázelo. Diváci mohli získat jeden milion dolarů z trezoru na pražském Výstavišti, což se nakonec nikomu nepovedlo. Později tak Kazma peníze vypustil z vrtulníku na poli u Prahy.

O film byl, minimálně během prvního promítacího víkendu, nebývalý zájem. V kinech jej navštívilo rekordních 290 tisíc diváků. Poté ale zájem strmě klesl a zažil pro změnu historicky největší propad, kdy jej během druhého víkendu navštívilo už jen 62 tisíc diváků. Proč? Tak především proto, že to není tak úplně film. Jestli ho člověk uvidí jednou, dvakrát, nebo vůbec, se na jeho životě nijak nepodepíše, jak ostatně zaznělo i v naší recenzi.

Doporučeno
Viděli jsme Kazmův film a tohle jsou naše první dojmy. Máš jít na ONEMANSHOW: The Movie do kina? Viděli jsme Kazmův film a tohle jsou naše první dojmy. Máš jít na ONEMANSHOW: The Movie do kina? 15. srpna 2023 20:35

Fun facts

Každopádně Kazma a jeho tým pochopitelně nadále živí zájem o jistě finančně náročný film, jak se dá. Čerstvě tak sdíleli sedm „fun factů“, které údajně lidé nevěděli.

Mezi nimi je například to, že Kazma „nikdy nemá sluneční brýle v přítomnosti Vendy“, což „je rozdíl mezi Kazmou a Kamilem“. Pak ale obsahují i podstatně zajímavější info, jako například to, že Kazma kvůli natáčení absolvoval tři měsíce hereckých kurzů a trénoval až čtyři hodiny denně, aby natáčení nepodcenil. 

Sedmimístný seznam by se jen logickým uvažováním a selským rozumem dal zkrátit o pár položek, každopádně pokud to filmu přinese pár dodatečných zhlédnutí, jistě bude rád. Pokud chceš znát všechny zajímavosti, celý seznam najdeš pod odkazem výše.

Domů
Sdílet
Diskuse