Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. listopadu 2023 13:41
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

Turné Robbieho Williamse nezačalo dobře. Po nehodě na jeho koncertě zemřela žena

Turné Robbieho Williamse nezačalo dobře. Po nehodě na jeho koncertě zemřela žena
Zdroj: WireImage/Don Arnold
HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Autor hitů Angels nebo Feel Robbie Williams jen před pár dny započal své nové turné XXV. Hned první koncert v australském Sydney však doprovázela tragédie.

Zahajovací koncert turné XXV, na kterém se vážně zranila 70letá žena, se konal 16. listopadu v Allianz Stadionu v Sydney. Když návštěvnictvo po koncertě opouštělo halu, fanynka chtěla přeskočit frontu a místo po schodech se snažila z arény dostat přes lavice na sezení. Bohužel uklouzla a z horního patra stadionu spadla na zem. Po převozu do nemocnice zemřela.

Doporučeno
Snoop Dogg si z tebe pěkně vystřelil. S hulením nekončí, byla to reklama Snoop Dogg si z tebe pěkně vystřelil. S hulením nekončí, byla to reklama 21. listopadu 2023 10:59

Ženu ihned po pádu ošetřil zaměstnanec stadionu, kterému pomohl také nedaleko stojící účastník koncertu – kvalifikovaný lékař. Na místo byla přivolána záchranná služba. „Záchranáři ošetřili sedmdesátiletou ženu s poraněním hlavy a poté ji v kritickém stavu převezli do nemocnice svatého Vincenta,“ uvedl mluvčí záchranné služby. Ani ta však fanynce nedokázala pomoci a žena v důsledku svých zranění zemřela. 

Před koncertem Taylor Swift zemřela mladá dívka

Zpráva přichází jen pár dnů poté, co podobnou tragédii zažila také populární zpěvačka Taylor Swift. Před začátkem jejího koncertu v brazilském Rio de Janeiru zemřela její fanynka. Třiadvacetiletá Ana Clara Benevides upadla do bezvědomí a po převezení do nemocnice zemřela na srdeční zástavu.

„Nemohu uvěřit, že píšu tato slova, ale se zlomeným srdcem informuji, že jsme dnes večer před mou show ztratili fanynku. Ani vám neumím říct, jak jsem z toho zničená,“ napsala zpěvačka na sociálních sítích. 

Domů
Sdílet
Diskuse