Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2023 11:27
Čas čtení 0:58
Anna Vondráková

Přijde do kin Barbie 2? Margot Robbie řekla, jestli můžeme očekávat pokračování filmového hitu

Přijde do kin Barbie 2? Margot Robbie řekla, jestli můžeme očekávat pokračování filmového hitu
Zdroj: Getty Images/Don Arnold/WireImage
ZAHRANIČÍ BARBIE FILM
Uložit Uložené

Film Barbie americké režisérky Grety Gerwig sklidil obrovský úspěch, herečka Margot Robbie promluvila o tom, zda se chystá další díl.

Vzhledem ke komerčnímu úspěchu filmu, který celosvětově přesáhl miliardu dolarů, se o možnosti druhého dílu spekulovalo. Naději na pokračování však fanoušci ztratili po nedávném interview. „Myslím, že jsme do toho dali všechno. Nestavěli jsme to jako trilogii nebo tak něco,“ cituje herečku server Deadline. „Greta dala do tohoto filmu všechno, takže si nedokážu představit, co by mohlo být dál,“ dodala a tím ukončila všechny debaty.

Doporučeno
Matka na oslavu dceřiných pátých narozenin omylem pozvala barbie striptérku Matka na oslavu dceřiných pátých narozenin omylem pozvala barbie striptérku 20. srpna 2023 14:51

Zároveň však nevyloučila možnost vzniku podobného filmu. „Nemusí to být pokračování, prequel nebo remake,“ pokračovala Robbie. „Může to být naprosto originální, může to mít stejný rozpočet i velký úspěch. A to, že tam je hlavní ženská role, neznamená, že to nebude mít sledovanost, což je, víte, mylná představa, kterou spousta lidí stále má.“ Nakonec dodala, že bylo důležité, aby si Barbie vedla dobře, aby budoucí filmaři mohli „mít velké originální nápady a dostali rozpočet na jejich řádné provedení“.

Film Barbie se do kin dostal v létě tohoto roku a stal se „největším“ filmem režírovaným ženou. Ve sledovanosti překonal i historické drama Oppenheimer, které vyšlo ve stejnou dobu a o kterém se mluvilo jako o možném soupeři. Celkově již film vydělal přes 1,4 miliardy dolarů a zařadil se mezi 20 nejúspěšnějších filmů. Tam patří i například oba díly Avatara, Titanic nebo Lví král.

Domů
Sdílet
Diskuse