Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
19. prosince 2023 17:10
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

Tohle na rande nikdy neříkej. Na 65 procent mužů to považuje za největší red flag

Tohle na rande nikdy neříkej. Na 65 procent mužů to považuje za největší red flag
Zdroj: Pexels/Katerina Holmes/volně k použití
NEWS VZTAHY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Red flags mohou být různé, od zápachu, hlasitého mluvení až přes přílišné dotýkání.

Podle webu Fox News se ale Američané shodují na jednom varovném signálu. Na 65 procent mužů v dotazníku uvedlo, že pokud se žena takto označí, je to pro ně varovný signál a vezmou nohy na ramena. O co se tedy jedná?

Doporučeno
„Když kouří, poslouchá Ortel nebo volí Babiše.“ Zeptali jsme se vás, co je pro vás ve vztahu no-go „Když kouří, poslouchá Ortel nebo volí Babiše.“ Zeptali jsme se vás, co je pro vás ve vztahu no-go 19. prosince 2023 6:00

„Už jen to, že se chová velmi přátelsky i k ostatním dívkám a dotýká se jich, je red flag,“ míní Cassie. Podle Josepha je zase varovným signálem to, když jeho potenciální přítelkyně začne brzy narušovat jeho osobní prostor. „Když je rozjetá a moc zasahuje do mého osobního prostoru,“ popsal pro Fox News.
 
Jacquelin by se zase podruhé nesešla s mužem, který zapáchá, a podle Lindsey je red flagem přílišné zmiňování bývalých vztahů. „Pokud začne mluvit o své bývalce nebo zmíní jméno jiné dívky, rozhodně je to red flag,“ uvedla.

Toto je největší red flag

V jednom ale dotazovaní muži našli shodu. Vojtěch Filip by s nimi sice asi nesouhlasil, ale na 65 procent mužů by jako varovaný signál vnímalo, pokud by se jejich potenciální partnerka označovala za komunistku.
 
Ostatně politické názory jsou důležité i pro Čechy a Češky. Ptali jsme se, co je pro vás největší no-go, a mezi odpověďmi hned několikrát zazněly politické preference. „Co je pro mě u partnera no-go? Že by volil Babiše nebo něco podobného. Je to o hodnotách a o tom, zda se zajímá o věci kolem nás, jak je vidí a jak se k nim staví,“ svěřila se pro Refresher Zuzana.

Domů
Sdílet
Diskuse