Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
4. ledna 2024 15:11
Čas čtení 0:48
Monika Růžičková

„Do hudebního průmyslu se nikdy nevrátím,“ řekla Britney Spears

„Do hudebního průmyslu se nikdy nevrátím,“ řekla Britney Spears
Zdroj: TASR/AP
HUDBA BRITNEY SPEARS HUDBA
Uložit Uložené

O tom, že Britney vydá nové album, se spekulovalo už dlouho a fanoušci a fanynky se na něj těší. Nyní to ale vypadá, že mají smůlu.

Zpěvačka na svém instagramu zveřejnila komentář, ve kterém vzkazuje, že většina článků o ní je odpad a že se „nikdy nevrátí do hudebního průmyslu“. Komentář se objevil v popisku fotky obrazu Salome nesoucí hlavu sv. Jana Křtitele od umělce Guida Reniho, kterou Britney zveřejnila ve středu.

Doporučeno
Štěpán Kozub na sociálních sítích oznámil pauzu. „Dostal jsem se na hranu, léčím se,“ vzkázal Štěpán Kozub na sociálních sítích oznámil pauzu. „Dostal jsem se na hranu, léčím se,“ vzkázal 4. ledna 2024 10:06

Reagovala tak na příspěvek Page Six o tom, že spolupracuje s Charli XCX a Julií Michaels na dlouho očekávaném desátém studiovém albu, což dle všeho není pravda. Posledním albem zpěvačky bylo Glory z roku 2016. V roce 2021 spolupracovala s Eltonem Johnem na skladbě Hold Me Closer.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Maria River Red (@britneyspears)

„Aby bylo jasno, většina zpráv je odpad! Pořád říkají, že se obracím na náhodné lidi, aby udělali nové album... Nikdy se nevrátím do hudebního průmyslu! Když píšu, píšu pro zábavu nebo píšu pro jiné lidi. (...) Za poslední dva roky jsem napsala více než 20 písní pro jiné lidi! Jsem ghostwriter a upřímně mě to tak baví,“ napsala.

Věnovala se i komentářům ohledně své knihy The Woman in Me, která byla vydaná v říjnu roku 2023. Kniha se stala bestsellerem, lidé se však domnívají, že byla vydaná bez jejího souhlasu. K tomu napsala, že „to má k pravdě daleko“.

Domů
Sdílet
Diskuse