Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2024 13:23
Čas čtení 0:40
Ilona Hobzová

Vyjde speciální řada seriálu Kancl s dosud neviděnými záběry. České fanoušky ale čeká zklamání

Vyjde speciální řada seriálu Kancl s dosud neviděnými záběry. České fanoušky ale čeká zklamání
Zdroj: NBC Universal Television Distribution
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Na streamovací službě Peacock se superfanouškovské epizody sedmé řady populárního seriálu objeví už 22. ledna.

Věrní fanoušci vědí, že v sedmé sérii se zaměstnanci Dunder Mifflin dojemně rozloučili s oblastním manažerem Michaelem Scottem, kterého geniálně ztvárnil Steve Carrell.

„Nejnovější sezóna obsahuje dosud neviděné momenty a prodloužené scény z fanoušky oblíbených epizod, včetně dílů Stav ohrožení: Půlnoc, Luxusní Vánoce, Garážový výprodej, Michaelovi poslední Oskaři nebo Sbohem, Michaele,“ stojí v oficiální zprávě NBCUniversal.

Doporučeno
Žebříček nejoblíbenějších filmů na Disney+ v Česku tě překvapí. Princezny poráží loňský animák Žebříček nejoblíbenějších filmů na Disney+ v Česku tě překvapí. Princezny poráží loňský animák 17. ledna 2024 14:49

Superfanouškovské epizody seriálu Kancl obsahují dodatečné záběry, které nebyly k vidění v původním televizním vysílání na stanici NBC. Bonusový obsah tak prodlužuje délku každého dílu na přibližně 30 minut a více. Nebudou chybět alternativní scény, prodloužené scény, vymazané scény a kompletní dějové linie, které byly v původním vysílání vyřazeny.

Jenže čeští fanoušci tohoto oblíbeného seriálu mají smůlu. Speciální epizody sedmé série se objeví už 22. ledna na platformě Peacock, kterou NBCUniversal vlastní. Ta americkému obyvatelstvu nabízí několik možností předplatného. Pro české publikum ale není služba k dispozici. 

Zda se speciální řada dostane i na další území mimo Spojení státy, zatím není jasné. Zatím se tak můžeš alespoň podívat na exkluzivní klip bonusových epizod:

Domů
Sdílet
Diskuse