Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. ledna 2024 12:08
Čas čtení 0:49
Monika Růžičková

Na Netflix v březnu dorazí jeden z nejočekávanějších seriálů, půjde o spin-off legendární gangsterky

Na Netflix v březnu dorazí jeden z nejočekávanějších seriálů, půjde o spin-off legendární gangsterky
Zdroj: Christopher Rafael/Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál bude spin-offem na úspěšný film Gentlemani z roku 2019.

Režisér filmu Guy Ritchie za sebou mnoho úspěšných filmů, jako je Sherlock Holmes s Robertem Downeym Jr., Podfu(c)k nebo Král Artuš: Legenda o meči. Jeho dalším kouskem je gangsterka Gentlemani z roku 2019. Tato akční komedie se stala inspirací pro stejnojmenný seriál, který se na Netflixu objeví už letos v březnu. 

Doporučeno
Netflix má nečekaný megahit. Ovládla ho akční komedie o loupeži v letadle Netflix má nečekaný megahit. Ovládla ho akční komedie o loupeži v letadle 18. ledna 2024 9:24

Spin-off, který opět vznikl pod taktovkou Ritchieho, by měl mít osm dílů a děj se bude odehrávat ve stejném městě jako původní film.

Sleduje Eddieho Halsteada, který zdědil po otci rozsáhlý majetek, aby zjistil, že se nachází na vrcholu plevelného impéria, které vlastní legendární Mickey Pearson. Má tento řadový voják na to, aby ovládl temné umění britského zločineckého podsvětí a převzal kontrolu nad celou operací? (IMBD)

V hlavních rolích se objeví Theo James, kterého můžeme znát z dystopického světa Divergence. Doplní ho herečka z legendárního seriálu Skins Kaya Scodelario, Joely Richardson, Daniel Ings, Vinnie Jones nebo Giancarlo Esposito. Na seriálu se kromě hvězdného režiséra Guye Ritchieho podílel i Matthew Read, který stojí za Peaky Blinders

Doporučeno
Do Česka míří nový televizní kanál. Nabídne seriály, filmy nebo dokumenty americké produkce Do Česka míří nový televizní kanál. Nabídne seriály, filmy nebo dokumenty americké produkce 18. ledna 2024 14:07

Původní film získal pozitivní ohlasy a v kinech vydělal přes 115 milionů dolarů. Díky ikonickým dialogům a skvělým hereckým výkonům se dá zařadit mezi kultovní klasiky. Zahrály si v něm hvězdy jako Matthew McConaughey, Charlie Hunnam nebo Michelle Dockery.

Domů
Sdílet
Diskuse