Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
23. ledna 2024 10:40
Čas čtení 1:02
Ilona Hobzová

Tvůrci Hry o trůny by prý na seriálu změnili jedinou věc, týká se vedlejší postavy

Tvůrci Hry o trůny by prý na seriálu změnili jedinou věc, týká se vedlejší postavy
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HRA O TRŮNY NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Myslíš si, že by David Benioff a D. B. Weiss udělali něco jinak s kritizovanou poslední sérií? Smůla.

Tvůrčí duo magazínu The Hollywood Reporter prozradilo, co by na svém fantasy dramatu od HBO změnilo. A jeho odpověď mnohé zřejmě překvapí.

Doporučeno
Jejímu únosu nikdo nevěřil. Z nového dokumentu na Netflixu mrazí Jejímu únosu nikdo nevěřil. Z nového dokumentu na Netflixu mrazí 22. ledna 2024 17:28

Vzpomínáš si na žalářníka Morda? Šlo o epizodní postavu prostoduchého dozorce v Orlím hnízdě, která se objevila pouze ve dvou epizodách. Měl na starost Tyriona, který byl uvězněn v cele a který svého „hlídače“ nakonec uplatil.

A scenáristickou dvojici mrzí právě to, že se postavě Morda nevěnovala více. „Byla chyba, že jsme se k němu už nikdy nevrátili. Vždycky jsme o tom mluvili,“ uvedl Weiss. Jeho kolega doplnil, že měli dokonce připravenou scénu, která se měla odehrávat v hospodě, v níž měl Mord vystupovat. 

„Měl tam být také Ohař nebo Brienne. Ale až pozdě jsme si uvědomili, že by ta hospoda mohla patřit právě Mordovi. Mohl být tou postavou pohybující se v pozadí a choval by se přesně tak, jak se choval jako žalářník,“ dodal Weiss. 

O tom, že by litovali, jak ukončili osud některé z postav, nebo se vyjádřili ke kritizované osmé sérii jako celku, si tak fanoušci a fanynky mohou nechat jen zdát. Ostatně jak scenáristé během rozhovoru řekli, obecným úvahám o seriálu se vyhýbají. Jakákoli kritika by prý neprospěla jim samotným, HBO ani lidem, kteří se na natáčení podíleli.

Doporučeno
VIDEO: Falešné zuby, obočí i nos. Poznáš známou herečku v nové roli drogové královny? VIDEO: Falešné zuby, obočí i nos. Poznáš známou herečku v nové roli drogové královny? 22. ledna 2024 12:51

Mnohem více se pro The Hollywood Reporter rozpovídali o novém sci-fi seriálu Problém tří těles, na kterém se spolu s nimi scenáristicky podílel ještě Alexander Woo. I v něm se objeví několik tváří známých ze Hry o trůny, například Liam Cunningham (Davos Mořský) či John Bradley (Samwell Tarly). Premiéru si seriál odbude už v březnu letošního roku.

Domů
Sdílet
Diskuse