Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2024 12:51
Čas čtení 0:45
Magdalena Trajerová

VIDEO: Falešné zuby, obočí i nos. Poznáš známou herečku v nové roli drogové královny?

VIDEO: Falešné zuby, obočí i nos. Poznáš známou herečku v nové roli drogové královny?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Už ve čtvrtek vyjde očekávaný seriál Griselda. Hlavní postavu v něm ztvárnila herečka Sofía Vergara. Jak vypadala její proměna v drogovou královnu? Netflix vydal video, ve kterém dal nahlédnout pod pokličku maskérů.

Na celkové proměně pracovali maskéři celé hodiny. Aby dosáhli dobové přesnosti a pečlivě propracovaného stylu, vyzkoušeli na Sofíi Vergara mnoho účesů a make-upů. Aby se Vergara co nejvíce podobala Griseldě Blanco, má protetický nos i oblast nad očima. Tu překrylo falešné široké obočí ve stylu sedmdesátek.

Doporučeno
VIDEO: Nástupce Narcos se blíží. Trailer na nejočekávanější seriál Netflixu v lednu slibuje velkou jízdu VIDEO: Nástupce Narcos se blíží. Trailer na nejočekávanější seriál Netflixu v lednu slibuje velkou jízdu 13. ledna 2024 8:11

Upravit bylo potřeba i chrup. Kromě falešné mezery mezi předními zuby bylo nutné čelist i zažlutit. Griselda Blanco totiž často kouřila a zářivý úsměv herečky by tak působil nevěrohodně.

Oříškem pro maskéry byly i účesy. „Pokaždé, když jsme se snažili její vlasy zvětšit nebo přesněji dobově upravit, vypadala pak příliš krásně,“ vzpomíná vlasová stylistka Kelly Kline. „Každý účes je tak plošší a menší, než by ve skutečnosti měl být, aby vypadala opravdověji, na rozdíl od Sofíi s parukou.“

Vergara v roli Griseldy vystřídala pět paruk. Jak se děj seriálu posouvá v čase, bylo nutné vyměnit paruky typické pro 70. léta za objemnější a specifické pro léta 80.

Doporučeno
Prošlý pas, ukradený telefon a hotel pár minut od Buckinghamu. Když tě Netflix pozve na premiéru do Londýna, řekneš ano Prošlý pas, ukradený telefon a hotel pár minut od Buckinghamu. Když tě Netflix pozve na premiéru do Londýna, řekneš ano 19. ledna 2024 14:00

Kromě vizuální proměny musela herečka pracovat i na svém postoji, mimice a gestech.

Celou její proměnu můžeš sledovat ve videu, které Netflix vydal. Refresher pro tebe samozřejmě chystá i recenzi nového seriálu, těšit se na ni můžeš už brzy.

Domů
Sdílet
Diskuse