Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2024 14:00
Čas čtení 6:59
Ondřej Mrázek

Prošlý pas, ukradený telefon a hotel pár minut od Buckinghamu. Když tě Netflix pozve na premiéru do Londýna, řekneš ano

Prošlý pas, ukradený telefon a hotel pár minut od Buckinghamu. Když tě Netflix pozve na premiéru do Londýna, řekneš ano
Zdroj: Netflix / Propagační materiál
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Netflix nás pozval na projekci svého nadcházejícího seriálu Griselda, která se konala v Londýně. Co všechno jsme viděli a zažili, jsme pro tebe teď shrnuli na následujících řádcích.

Část první – Když se ozve Netflix, řekneš ano

Už 25. ledna dorazí na Netflix nová seriálová událost Griselda od tvůrců Narcos, kde hlavní roli proslulé narkobaronky ztvárnila Sofía Vergara. Což jsem dobře věděl, protože jsem hned zkraje roku sestavoval výběr seriálových pecek na streamovacích službách v lednu, které si nesmíš nechat ujít.

Doporučeno
VIDEO: Nástupce Narcos se blíží. Trailer na nejočekávanější seriál Netflixu v lednu slibuje velkou jízdu VIDEO: Nástupce Narcos se blíží. Trailer na nejočekávanější seriál Netflixu v lednu slibuje velkou jízdu 13. ledna 2024 8:11

Netušil jsem však, že se mi 4. ledna ozve šéf s nabídkou od Netflixu, abych ještě spolu s pár českými influencery, v tomhle případě influencerkami, vyrazil na premiéru tohoto očekávaného seriálu. Bylo to docela narychlo, odlet připadl na 9. ledna v 18.30, a já měl čirou náhodou jako na potvoru docela nabitý program. V Praze se totiž konala projekce prvních tří dílů českého seriálu Adikts, čekala mě i novinářská projekce komedie S tebou nikdy se Sydney Sweeney, natáčení krátké reportáže pro Českou televizi a večer ještě podcast, který jsem kamarádům slíbil, že určitě stihnu. Spoiler: Čekali jenom dvacet minut.

S vědomím, že budu muset balit už o víkendu a že ještě ani nemám zařízené hlídání pro svého psa (naštěstí se v tomhle můžu vždycky spolehnout na svoji dokonalou sestru), jsem tak na nabídku nadšeně kývl a začal vše domlouvat. A tady přišla první rána.

Nejdřív jsem musel poslat ofocenou kopii pasu. Okamžitě přišlo prozření, že mi jeho platnost vypršela už před dvěma lety, což jsem tehdy vtipně zjistil cestou na letiště, když jsem odlétal na dovolenou na Kanárské ostrovy. Tam naštěstí nebyl potřeba.

Doporučeno
Netflix má nečekaný megahit. Ovládla ho akční komedie o loupeži v letadle Netflix má nečekaný megahit. Ovládla ho akční komedie o loupeži v letadle 18. ledna 2024 9:24

Teď už to moc vtipné nebylo, protože pas jsem kvůli letenkám potřeboval předložit co nejdřív. Dobrá zpráva byla, že se vše začínalo řešit ve čtvrtek. Takže jsem mohl ihned vyrazit na nejbližší úřad a tam si jej nechat expresně vyřídit. Špatná, že mě to stálo šest tisíc.

Ale hej, London, baby.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 152353 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Který luxusní hotel nám Netflix booknul.
  • Největší chyba, jakou člověk může při cestě do Velké Británie udělat.
  • Jak vypadal můj jediný „volný“ den v centru Londýna.
  • Dojmy z premiéry prvních dvou dílů Griseldy.
  • Jak probíhalo seznamování se Sharlotou a Bárou z Opravdových zločinů.
  • Dění na afterparty a ukradený telefon.
  • Cesta domů.
Domů
Sdílet
Diskuse