Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. ledna 2024 9:56
Čas čtení 0:54
Magdalena Trajerová

FOTO: Natáčení The Last of Us 2 začne již v únoru. Víme, kdo v něm bude hrát

FOTO: Natáčení The Last of Us 2 začne již v únoru. Víme, kdo v něm bude hrát
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY HBO SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY THE LAST OF US
Uložit Uložené

V druhé sérii můžeme očekávat návrat ústřední herecké dvojice Pedra Pascala a Belly Ramsay jako Joela a Ellie. Na plátně se objeví i nové tváře.

Role Joelova bratra Tommyho se pravděpodobně opět zhostí Gabriel Luna. Nové postavy ztvární Isabela Merced (Dina), Young Mazino (Jesse), a hlavně Kaitlyn Dever, která vystoupí jako milovaná i nenáviděná Abby.

V článku jsme aktualizovali informace o začátku natáčení.
Doporučeno
Pedro Pascal a jeho těžké začátky: Slavná herečka mu v mládí dávala peníze, aby měl na jídlo Pedro Pascal a jeho těžké začátky: Slavná herečka mu v mládí dávala peníze, aby měl na jídlo 12. dubna 2023 16:23

Stejně jako série první bude i ta druhá vycházet ze své herní předlohy – The Last of Us 2. Příběh tohoto herního pokračování rozdělil i ty nejzarytější fanoušky a fanynky, je tedy otázkou, zda bude mít filmová adaptace stejný úspěch jako ta první. Dějový zvrat, který se odehraje v úvodu hry, byl mnoha hráči a hráčkami kritizován, dá se tedy očekávat, že z něj nebudou nadšení ani diváci a divačky seriálu.

Jména přizvaná ke spolupráci slibují ovšem kvalitní podívanou. Režie se nově ujmou Kate Herron (první série Lokiho), Stephen Williams (nominace na Emmy za režii seriálu Watchmen) a Nina Lopez-Corrado (nominace na cenu Imagen za režii druhé série Perryho Masona). Přidají se k již známé trojici z první série – Craigu Mazinovi, Neilu Druckmannovi a Peteru Hoarovi.

Doporučeno
Do kin přichází indický John Wick. Nepřátele mlátí vším, co má po ruce Do kin přichází indický John Wick. Nepřátele mlátí vším, co má po ruce 29. ledna 2024 6:50

Druhá série The Last of Us bude ke zhlédnutí na HBO Max v průběhu roku 2025. Natáčení již mělo nějakou dobu probíhat, zkomplikovala ho ale několikaměsíční stávka bojující za lepší podmínky ve filmovém průmyslu. Klapka tak poprvé zazní až 12. února.

Domů
Sdílet
Diskuse