Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. února 2024 11:05
Čas čtení 0:25
Magdalena Trajerová

David Koller odchází z Lucie. Víme, kde si ho poslechneš naposledy

David Koller odchází z Lucie. Víme, kde si ho poslechneš naposledy
Zdroj: TASR – Jaroslav Novák
HUDBA DAVID KOLLER
Uložit Uložené

Zpěvák David Koller oznámil na svém facebookovém profilu, že odchází ze skupiny Lucie. S kapelou odehraje koncerty na letošním festivalu Hrady CZ, pak se s uskupením rozloučí.

„Po dlouhých úvahách jsem se rozhodl, že odcházím z Lucie. Hraní s Lucií bylo fajn a teď se chci věnovat především svojí kapele a rodině. Zdravím všechny fanoušky,“ napsal Koller. Zároveň vzkázal, že fanoušci si ho naposledy budou moci poslechnout na Hradech.

Ostatní členové kapely se k situaci, podle manažera Tomáše Staňka, zatím vyjadřovat nechtějí. Uvedli ale, že se rozcházejí s Kollerem v dobrém a skupina bude dál hrát i bez něj. Připravují nové album i oslavu čtyřicetin Lucie.

Kapelu založil v roce 1985 Robert Kodym a baskytarista P.B.CH. Kollera přivedl do skupiny o něco později klávesista Michal Dvořák. V současné sestavě hrají od roku 2013.

Domů
Sdílet
Diskuse