Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. února 2024 12:00
Čas čtení 0:57
Monika Růžičková

Populární pražské pekařství je zpět. Na oblíbenou koblihu můžeš zajít už na Valentýna

Populární pražské pekařství je zpět. Na oblíbenou koblihu můžeš zajít už na Valentýna
Zdroj: Flickr/Bex Walton/volně k užití
GASTRO GASTRONOMIE PRAHA
Uložit Uložené

V prosinci minulého roku oznámil oblíbený podnik Oh Deer Bakery svůj konec, nyní však přišel zvrat a podnik brzy znovu otevře na novém místě.

Jeho zakladatel Lukáš Vašek podnik uzavřel po šesti letech, nyní však přichází s pozitivní zprávou a podnik znovu otevře už ve středu 14. února. Jestli nevíš, kam vzít svou polovičku na valentýnské rande, pobočka na nové adrese Purkyňova 3 k tomu přímo vybízí. 

Přímo naproti konkurenci

„Po doslova pekelném prosincovém humbuku s uzavřením se hlásíme znovu o slovo. Jak se říká, že na všem špatném lze najít i to dobré, tak to asi platí, protože vzápětí jsem dostal nabídku na perfektní prostor,“ uvedlo Oh Deer Bakery na Facebooku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Oh Deer (@ohdeerczech)

„Ve smyslu PUNK’S NOT DEAD jsem to rozjel v roce 2017… tak proč to nezkusit ještě jednou! Tehdy jsem začínal v pomyslném sklepě, kdy dostat se do přízemí sakra bolelo, ale teď už začneme minimálně v druhém patře. A to jen díky Vám,“ uvedl zakladatel na Facebooku. 

Pekařství si získalo svoji oblibu hlavně díky jedinečným koblihám z croissantového těsta, tzv. croblihám.

Doporučeno
El Niño vrcholí, ale brzy ho vystřídá úplně jiný jev, varují meteorologové El Niño vrcholí, ale brzy ho vystřídá úplně jiný jev, varují meteorologové 12. února 2024 11:10

Zavřít se rozhodli v prosinci na základě stížností ze strany zákazníků na zhoršenou kvalitu produktů, která pravděpodobně souvisela se změnou výrobního procesu. „Vždy jsem říkal: Než to dělat blbě, tak to raději zavřu!“ uvedl tenkrát zakladatel podniku. Pekařství s pobočkou i v saúdskoarabském Rijádu se snad tento problém podaří s novými prostory vyřešit. 

Jak upozornil magazín Forbes, nová provozovna je přesně naproti bývalé pobočce v Purkyňově ulici v centru Prahy, kterou dál drží Vaškův bývalý partner, jen nyní pod jinou značkou. 

Domů
Sdílet
Diskuse