Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. února 2024 13:30
Čas čtení 0:35
Ilona Hobzová

Filmy za deset korun na čtvrt roku? Koukni na nabídku, která brzy skončí

Filmy za deset korun na čtvrt roku? Koukni na nabídku, která brzy skončí
Zdroj: Freepik/@freepik/volně k užití
FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Platforma Mubi nabízí díla od kultovních tvůrců a tvůrkyň i začínajících osobností.

Online placený poskytovatel filmů Mubi přišel s lákavou nabídkou. Do pondělní půlnoci nabízí tříměsíční předplatné jen za 10 korun. Jestli tě láká nabídka platformy, tak bys už neměl*a čekat.

Doporučeno
Populární pražské pekařství je zpět. Na oblíbenou koblihu můžeš zajít už na Valentýna Populární pražské pekařství je zpět. Na oblíbenou koblihu můžeš zajít už na Valentýna 12. února 2024 12:00

Mubi je online placený poskytovatel filmů. V jednu chvíli vždy obsahuje pouze třicet filmů, přičemž každý den jeden vymění. V aktuální nabídce má například dokument This Much I Know to Be True zachycující výjimečný kreativní vztah Nicka Cavea a Warrena Ellise. Dostupná je také Cesta na Měsíc z roku 1902, označovaná jako první sci-fi film.

Webová stránka Mubi zároveň obsahuje filmovou databázi. Web vznikl v roce 2007 pod názvem The Auteurs. Založil jej turecký podnikatel Efe Çakarel. Název Mubi si přisvojil v roce 2010. Mubi má vlastní aplikace pro iPad a Android.

Mubi distribuuje filmy také v kinech, a to ve Spojených státech amerických a Spojeném království. Do kin společnost uvedla například český film Já, Olga Hepnarová (2016).

Domů
Sdílet
Diskuse