Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
19. února 2024 9:31
Čas čtení 0:38
Ondřej Mrázek

Maďarský šéfkuchař vytvořil světový rekord v hraní World of Warcraft. Po 45 hodinách začal trpět halucinacemi

Maďarský šéfkuchař vytvořil světový rekord v hraní World of Warcraft. Po 45 hodinách začal trpět halucinacemi
Zdroj: Blizzard Entertainment
TECH GUINNESSOVA KNIHA REKORDŮ WORLD OF WARCRAFT
Uložit Uložené

Celý maraton byl streamován živě a výdělek půjde na charitu.

Maďarský šéfkuchař Barnabáš Vujity-Zsolnay vytvořil nový Guinnessův rekord v nejdelším videoherním maratonu v žánru MMORPG, když ve hře World of Warcraft strávil 59 hodin a 20 minut. To je téměř dva a půl dne nepřetržitého hraní, čímž překonal předchozí rekord o 23 hodin a 31 minut.

Doporučeno
Exkluzivní pecky z Xboxu míří na PlayStation. Kterou hru si tam zahraješ jako první? Exkluzivní pecky z Xboxu míří na PlayStation. Kterou hru si tam zahraješ jako první? 5. února 2024 14:34

Celý pokus o rekord byl streamován živě a výtěžek z něj byl věnován na charitativní účely. Po 30 hodinách hraní se Barnabáš údajně začal nudit a kolem 45. hodiny pak začal mít halucinace. K těm uvedl: „Všiml jsem si, že se mi začínají tvořit mírné halucinace. Bylo to zábavné, ale také náročné se při živém vysílání soustředit.“

Podle pravidel každého pokusu o podobný rekord „nejdelšího maratonu“ si Barnabáš musel po každé hodině nepřetržitého hraní přičíst pět minut odpočinku. Nutno pak ještě doplnit, že během tohoto sezení nekonzumoval žádný kofein a pil pouze vodu.

Domů
Sdílet
Diskuse