Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2024 12:12
Čas čtení 0:48
Monika Růžičková

Kolik peněz dostanou Lady Gaga a Joaquin Phoenix za pokračování Jokera? Čeká je pořádný balík

OSOBNOSTI JOAQUIN PHOENIX JOKER 2 LADY GAGA TOM CRUISE
Uložit Uložené

Warner Bros. se ne vždy podaří vsadit na správného koně, ale Joker z roku 2019 se setkal s velmi pozitivními ohlasy, a Joaquin Phoenix si za hlavní roli dokonce odnesl Oscara za nejlepší herecký výkon.

Film Joker vydělal přes miliardu dolarů a letos má do kin zamířit pokračování, které dorazí po pěti letech od prvního dílu. Režisér Todd Phillips na něm momentálně aktivně pracuje a studio Warner Bros. filmu hodně věří, protože do něj zainvestovalo nemalé peníze. Film podle serveru Variety stál 200 milionů dolarů, zatímco rozpočet prvního dílu byl pouhých 60 milionů dolarů. 

Joker: Folie à deux.
Joker: Folie à deux. Zdroj: Warner Bros./propagační materiál

Za svou původní roli záporáka Phoenix získal 4,5 milionu dolarů, v pokračování by si měl údajně přijít až na 20 milionů dolarů. Jeho filmová kolegyně Lady Gaga alias Harley Quinn by si měla přijít na 12 milionů dolarů. 

Snímek Joker: Folie à Deux bude muzikál a do kin by se měl dostat v říjnu letošního roku.

Server Variety připomíná i další plány Warner Bros. Jeden z vedoucích studia Michael De Luca se měl v nedávné době sejít s hercem Tomem Cruisem kvůli filmu, který by studio produkovalo a Cruise by v něm hrál hlavní roli. Spekuluje se o filmu The Movie Critic od Quentina Tarantina. Údajně se jedná o jeho poslední film a zatím nemá distributora, je tedy jasné, že na něj mají zálusk všechna velká studia. Momentálně se však nejvíc vsází na společnost Sony, protože ta distribuovala i Tenkrát v Hollywoodu

Domů
Sdílet
Diskuse