Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. března 2024 10:05
Čas čtení 0:43
Veronika Ábelová

Nová temná středověká sága Hagen má první fotky. Nevynechá ani bolest, krev a pot

Nová temná středověká sága Hagen má první fotky. Nevynechá ani bolest, krev a pot
Zdroj: Constantin Film
FILMY A SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Společnost Fremantle získala celosvětová práva na nový německý seriál Hagen. S tímto oznámením byly zveřejněny i první fotky.

Nový seriál Hagen je založený na knižní předloze Wolfganga Hohlbeina z roku 1986 a je reimaginací středověké ságy o Nibelunzích. Ta je inspirací pro moderní série, jako je Hra o trůny nebo Pán prstenů.

Doporučeno
Toto je deset nejhůře hodnocených českých filmů všech dob. Který „vyhrál“? Toto je deset nejhůře hodnocených českých filmů všech dob. Který „vyhrál“? 1. března 2024 8:30

Distribuční společnost Fremantle se ujala práv mimo německy mluvící země a společně s tímto oznámením byly odhaleny i první fotky. Z nich se dá usoudit, že v temném historické dramatu nebude chybět ani bolest, krev a pot.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Fremantle (@fremantle)

Seriál Hagen vypráví o příběhu stejnojmenného vojáka, legendárního drakobijce Siegfrieda, princezny a válečnice Kriemhildy a královny Valkýr Brunhildy. Ti jsou středobodem mocenské války, která podle germánských příběhů nekončí zrovna optimisticky. Středověké drama režírovali Cyrill Boss a Philipp Stenner, kteří jsou mimo jiné tvůrci kriminálního thrilleru Průsmyk, jenž v loňském roce uvedl svou třetí řadu.

Šestidílnou ságu Hagen produkují společnosti Constantin Film a Fremantle, které spolupracovaly už v minulosti. V roce 2021 se jim podařilo prodat německý seriál My děti ze stanice Zoo do 92 teritorií po celém světě. Seriál se objevil na Amazonu i HBO. Stejný úspěch se tedy dá očekávat i v tomto případě.

Domů
Sdílet
Diskuse