Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2024 15:02
Čas čtení 2:24
Anna-Marie Hanzlíková

Tohle jsou nejlépe placení zpěváci a zpěvačky současnosti. Taylor Swift překvapivě není první

Tohle jsou nejlépe placení zpěváci a zpěvačky současnosti. Taylor Swift překvapivě není první
Zdroj: Instagram / Madonna / Rihanna / Taylor Swift
OSOBNOSTI CELEBRITY FINANCE TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Rihanna, Beyoncé, nebo snad Madonna? Koukni na deset nejmovitějších hlasů současnosti. Jakou hodnotu má jejich jmění?

Vydělají si zpěváci hodně? Tuhle otázku si položil server Music Industry How To a sestavil žebříček nejlépe placených zpěváků a zpěvaček. Jelikož výdělky v hudebním průmyslu jsou proměnlivé a jeden rok vyděláte majlant a druhý třeba nic, rozhodli se umělce*umělkyně seřadit podle jejich čistého jmění.

Doporučeno
KVÍZ: Je to vražda, napsala! Poznáš slavné krimiseriály jenom podle jmen postav? KVÍZ: Je to vražda, napsala! Poznáš slavné krimiseriály jenom podle jmen postav? 19. března 2024 10:00

10. Elton John

Elton John jen těsně vyfoukl desátou příčku Glorii Estefan a Beyoncé, jejichž jmění se odhaduje shodně na 500 milionů dolarů. Pětasedmdesátiletý Brit je ale z trojice nejdéle aktivní a stále ještě koncertuje.

Čisté jmění: 500 milionů dolarů

9. Julio Iglesias

Španělský zpěvák (a tatínek sexy Enriqueho) zpívá ve čtrnácti různých jazycích. I to mu dopomohlo ke stovce milionů prodaných alb a dohromady šedesáti milionům lidí, kteří kdy přišli na jeho koncerty. Je to komerčně nejúspěšnější španělský zpěvák všech dob.

Čisté jmění: 600 milionů dolarů

8. Bruce Springsteen

Samotný server označuje Springsteena za překvapení. Jeho album Born in the U.S.A. z roku 1984 je jedním z nejprodávanějších vůbec. I on stále ještě koncertuje, například do Prahy zavítá na konci května.

Čisté jmění: 650 milionů dolarů

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse