Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
23. března 2024 16:00
Čas čtení 0:35
Vincenc Novák

Nové detaily o muzikálu Joker: Folie à Deux. Film bude obsahovat nejméně 15 coverů známých písniček

Nové detaily o muzikálu Joker: Folie à Deux. Film bude obsahovat nejméně 15 coverů známých písniček
Zdroj: Warner Bros./propagační materiál
ZAHRANIČÍ JOKER 2
Uložit Uložené

Nejméně 15 coververzí a možná i originální skladby bude obsahovat nový film Joker: Folie à Deux, který zamíří do kin na podzim.

Podle informací magazínu Variety bude film převážně „jukeboxovým muzikálem“, v němž zazní mimo jiné skladba That's Entertainment z muzikálu The Band Wagon z roku 1953. Soundtrack má obsahovat přinejmenším 15 coververzí „velmi dobře známých skladeb“. 

Do konečné verze možná budou přidány i některé původní skladby. Podrobnosti o jejich autorech či interpretech zatím nejsou známy.

Doporučeno
Nové fotky z pokračování Jokera slibují velkou romantiku. Muzikál to prý nebude Nové fotky z pokračování Jokera slibují velkou romantiku. Muzikál to prý nebude 15. února 2024 13:02

Tajemstvím je zatím také samotný děj nového filmu. Jak uvedl web Variety, film by měl být dramatem odehrávajícím se v okolí Arkham Asylum. Představitelem Jokera bude, stejně jako v prvním díle, Joaquin Phoenix. Role Harley Quinn se zhostí Lady Gaga. Ve filmu si zahrají také Zazie Beetz, Catherine Keener či Brendan Gleeson. 

 

Joker: Folie à Deux naváže na film z roku 2019, který získal 11 nominací na Oscara a hlavní cenu Zlatý lev na festivalu v Benátkách. Film vydělal celosvětově 11 miliard dolarů. Joker: Folie à Deux by se měl v amerických kinech objevit 4. října. 

Domů
Sdílet
Diskuse