Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Nejhorší filmy všech dob: Nechybí kanadská komedie s Vondráčkovou nebo dvojka Titanicu

5. místo: Trhni si

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě svého klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli.

Ani tady slavné jméno nepomohlo. Komedie s Paris Hilton je prý pátým nečeským nejhorším filmem všech dob, celkově sedmým. 

4. místo: Titanic II

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie. Co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala?

Dvojka Titanicu diváctvo neoslnila. Celkově jde o šestý nejhorší snímek všech dob. 

3. místo: Plump Fiction

Komediální efekt je založen na citacích slavných scén z úspěšných filmů poslední doby. Jak napovídá název filmu, nejvíce si utahuje z Tarantinových filmů a s chutí přehrává scény z různých gangsterek, komedií a psychologických filmů.

Jenže parodovat slavné filmy se tvůrcům nevyplatilo. Snímek dostal pouze osm procent a bez českých barev jde o třetí nejhorší snímek všech dob.

2. místo: Supersmradi – Malí Géniové 2

Nová generace mluvících batolat se tentokrát stane centrem pozornosti mocného Billa Biscaneho, kterému jde jen o vlastní prospěch a má s lidstvem nekalé úmysly. Zlý muž se totiž chystá pomoci satelitnímu systému ovládnout celý svět! Mohou mu v tom malé a nevinné děti zabránit?

Doporučeno
V květnu v kině dostaneš akční nářez desetiletí i Jacoba Elordiho. Přijde Furiosa, hvězda Zaklínače nebo české provokativní drama V květnu v kině dostaneš akční nářez desetiletí i Jacoba Elordiho. Přijde Furiosa, hvězda Zaklínače nebo české provokativní drama 7. května 2024 14:00

Jak se do hereckého obsazení tohoto filmu dostal Jon Voight, je záhadou. Nicméně i navzdory jeho přítomnosti jde podle lidí o druhý nejhorší zahraniční film všech dob.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse