Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2024 11:52
Čas čtení 0:38
Radka Klučárová

VIDEO: Do vily rappera Diddyho vtrhlo ozbrojené komando. Čelí obvinění ze sexuálního zneužívání

VIDEO: Do vily rappera Diddyho vtrhlo ozbrojené komando. Čelí obvinění ze sexuálního zneužívání
Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images
HUDBA SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

„Řeknu to naprosto jasně: nic z toho, z čeho jsem obviněn, jsem neudělal. Budu bojovat za své jméno, svou rodinu a za pravdu,“ uvedl rapper v souvislosti s obviněními.

Slavný americký rapper Sean Combs, známý jako Diddy nebo Puff Daddy, je vyšetřován kvůli sexuálnímu napadení, sexuálnímu zneužívání a obchodování se sexem. Podle CNN policie prohledala všechna sídla patřící 54letému hudebníkovi a producentovi.

Doporučeno
Natáčení třetí Euforie se zrušilo. Hlavní hvězdy dostaly volno a smějí se upsat jiným projektům Natáčení třetí Euforie se zrušilo. Hlavní hvězdy dostaly volno a smějí se upsat jiným projektům 26. března 2024 9:31

V pondělí prohledali Combsovy domy v Miami a Los Angeles. Na leteckých záběrech nad Combsovým domem v Los Angeles je vidět několik ozbrojených policistů. Hvězda 90. let v minulosti čelila několika obviněním ze sexuálního napadení.

„Tiše jsem seděl a sledoval, jak se lidé snaží zničit mou pověst a můj odkaz,“ řekl Combs v reakci na nedávnou prosincovou žalobu. „Osoby usilující o rychlou odplatu proti mně vznesly odporná obvinění. Dovolte mi, abych se vyjádřil zcela jasně: neudělal jsem nic z těch hrozných věcí, ze kterých mě obviňují. Budu bojovat za své jméno, svou rodinu a za pravdu,“ dodal.

Web TMZ zveřejnil první záběry rappera krátce po policejní razii v jeho domě. Na videu je vidět, jak se sám prochází před celním úřadem na letišti. Je tedy zřejmé, že ho nezadrželi.

Domů
Sdílet
Diskuse