Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. dubna 2024 17:15
Čas čtení 0:41
Anna-Marie Hanzlíková

Dočkáme se konečně Sestry v akci 3? Hlavní hvězda promluvila

Dočkáme se konečně Sestry v akci 3? Hlavní hvězda promluvila
Zdroj: Getty Images/Ben Gabbe
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Představitelka hlavní role Whoopi Goldberg v rozhovoru prozradila, že scénář se stále připravuje.

Osmašedesátiletá Whoopi Goldberg se o pokračování rozpovídala v rozhovoru pro magazín People. „Stále je to na cestě! Je to v procesu,“ prozradila herečka. „Stále jsme ve fázi psaní scénáře,“ upřesnila ještě.

Doporučeno
Zemřel známý americký herec Chance Perdomo, bylo mu pouhých 27 let. Měl nehodu na motorce Zemřel známý americký herec Chance Perdomo, bylo mu pouhých 27 let. Měl nehodu na motorce 31. března 2024 10:24

Kdy konkrétně a jestli vůbec se dalšího pokračování dočkáme, ale jasné stále není. Goldberg chtěla film původně režírovat, nakonec se mluví o Tyleru Perrym. Jak ale uvedl server Kinobox, neustálé průtahy okolo filmu unavují i jeho. 

„Přiznal, že je unavený z toho, jak dlouho mu příprava tohoto filmu trvá, jelikož stihl dokončit čtyři jiné snímky od chvíle, kdy začal na jeptiškách pracovat. Také diplomaticky naznačil, že hlavním problémem jsou možná složité korporátní procesy,“ informoval Kinobox.

Sestra v akci vypráví příběh zpěvačky, která se musí schovat jako jeptiška do kláštera poté, co její gangsterský milenec spáchá vraždu. První film slavil úspěch, mimo jiné získal i nominace na Zlaté glóby. Druhý díl přišel rok po tom prvním, v roce 1993. 

Doporučeno
Gen Z pije nejméně kávy ze všech věkových skupin. Kolik denně vypijeme a kterou máme nejradši? Gen Z pije nejméně kávy ze všech věkových skupin. Kolik denně vypijeme a kterou máme nejradši? 1. dubna 2024 12:15

Na třetí díl si tak fanoušci*fanynky počkají více než třicet let. Pokud by sis chtěl*a tuhle kultovní komedii připomenout, je ke zhlednutí na Disney+.

Domů
Sdílet
Diskuse