Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
31. března 2024 10:24
Čas čtení 0:30
Vincenc Novák

Zemřel známý americký herec Chance Perdomo, bylo mu pouhých 27 let. Měl nehodu na motorce

FILMY A SERIÁLY ÚMRTÍ
Uložit Uložené

Ve věku pouhých 27 let zemřel americký seriálový herec Chance Perdomo. Život herce, který se objevil v seriálech Sabrinina děsivá dobrodružství či Gen V, ukončila nehoda na motorce.

O Perdomově smrti informuje britský deník The Guardian. Podle dostupných informací nebyl účastníkem nehody nikdo další, není ani jasné, kdy a na jakém místě se neštěstí stalo.

Chance Perdomo
Zdroj: Stuart C. Wilson/Getty Images

Jeho poslední rolí byla postava Andreho Andersona v první řadě seriálu Gen V, spin-offu The Boys. „Nedokážeme se s tím smířit. Pro ty z nás, kteří jsme ho znali a pracovali s ním, byl Chance vždy okouzlující a usměvavý, nadšená síla přírody, neuvěřitelně talentovaný umělec, a hlavně velmi milý a příjemný člověk,“ uvedli producenti seriálu v prohlášení. 

Herec se narodil v roce 1996 v Los Angeles, své dětství prožil v Anglii. Během svého života účinkoval mimo jiné v londýnském divadle National Youth Theatre. V roce 2018 byl nominován na britské filmové ocenění Bafta, konkrétně za hlavní roli ve filmu Killed by My Debt

Domů
Sdílet
Diskuse