Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. dubna 2024 17:50
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

FOTO: Takto vypadal epický Comic-Con v Praze! Podívej se na fotky těch nejlepších cosplayů

FOTO: Takto vypadal epický Comic-Con v Praze! Podívej se na fotky těch nejlepších cosplayů
Zdroj: Dávid Marcin/Refresher
ZAJÍMAVOSTI PRAHA
Uložit Uložené

Pražská hala O2 Universum se stala dějištěm 5. ročníku Comic-Conu, který opět přilákal nespočet milovníků a milovnic komiksů, her, filmů i seriálů. My jsme zde nemohli chybět a přinášíme ti obsáhlou galerii těch nejlepších cosplayů.

Slavnostním zahájením provázelo oblíbené duo Alžbeta Trojanová a Mikoláš Tuček za hudebního doprovodu DJe Roxtara. Na návštěvníky a návštěvnice čekaly diskuzní panely, herní zóna, autogramiády, focení s hvězdnými hosty, soutěže, workshopy a spousta dalšího zábavného programu. 

Filmové i seriálové hvězdy  

Ani na letošním ročníku samozřejmě nechybělo hned několik celebrit. Mezi nimi například Chris Barrie a Craig Charles, hlavní představitelé populárního britského seriálu Červený trpaslík, nebo americký herec Patrick Duffy ze seriálů Dallas a Krok za krokem.

Akce se měl zúčastnit i herec Warwick Davis, známý mimo jiné ze série Harry Potter, kde si zahrál profesora Filiuse Kratiknota. Pořadatelé Comic-Conu však bohužel oznámili, že kvůli vážným osobním důvodům nedorazí. Útěchou pro fanoušky mohlo být alespoň to, že na Comic-Conu strávil o den více Michael Ironside, herec z Top Gunu nebo Total Recall.

comic-con 2024
Zdroj: Dávid Marcin/Refresher

Kromě hereckých hvězd ze zahraničí se zde mohli lidé setkat i se spisovateli, jako například s Františkem Kotletou nebo Miroslavem Žambochem, komiksovými tvůrci a výtvarníky, influencery nebo profesionálními cosplayery. 

Doporučeno
„Mám velká prsa a nikde nemůžu sehnat padnoucí prádlo.“ Tohle je seznam obchodů, kde mají i jiné velikosti než jen 75B „Mám velká prsa a nikde nemůžu sehnat padnoucí prádlo.“ Tohle je seznam obchodů, kde mají i jiné velikosti než jen 75B 29. dubna 2024 16:00

Senzační kostýmy však předvedli i samotní návštěvníci a návštěvnice, kteří si na letošní ročník pražského Comic-Conu připravili celou řadu povedených cosplayů. Viděli jsme postavy z Pokémonů, Hvězdných válek, Jokera, superhrdiny, a dokonce i Asterixe a Obelixe. Podívej se v galerii níže, jaké cosplaye lidé oblékli.

comic-con 2024 comic-con 2024 comic-con 2024 comic-con 2024
Zobrazit galerii
(100)
Domů
Sdílet
Diskuse