Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. dubna 2024 18:10
Čas čtení 0:36
Barbora Adamkovičová

Incest v rodině OnlyFans modelky? Bratranec zaplatil za erotický obsah své sestřenice

Incest v rodině OnlyFans modelky? Bratranec zaplatil za erotický obsah své sestřenice
Zdroj: Instagram / Sharna Beckman
ZAJÍMAVOSTI ONLYFANS
Uložit Uložené

„Snažil se mi vysvětlit, že to nebyl on, ale jeho ženatý přítel. Prý nechtěl použít svoje jméno ani kreditní kartu,“ prozradila Sharna Beckman, na co se bratranec vymlouval.

OnlyFans modelky jsou zvyklé na neobvyklé požadavky. Občas ale přece jen narazí na extrém. Tentokrát však nešlo ani tak o bizarní žádost od předplatitele – jistá Australanka Sharna Beckman totiž zjistila, že ji sleduje její vlastní bratranec.

Okamžitě příbuzného konfrontovala, ale ten vše popřel. „Snažil se mi vysvětlit, že to nebyl on, ale jeho ženatý přítel. Prý nechtěl použít jeho jméno ani kreditní kartu,“ řekla pro Yahoo Lifestyle. Modelka však výmluvě neuvěřila a rozhodla se účet svého bratrance ze seznamu odběratelů odstranit.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @sharnabeckman

Šokující odhalení si však nejprve nechala pro sebe: „Upřímně se mi udělalo špatně od žaludku. Styděla jsem se o tom někomu říct. Nechtěla jsem v rodině vyvolat rozruch,“ vysvětlila médiím. Podle zprávy z Indy 100 dodala, že nechápe, proč nepoužil falešné přihlašovací údaje. „Chtěl, abych věděla, že je to on?“ divila se znechucená modelka. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @sharnabeckman

Domů
Sdílet
Diskuse