Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. dubna 2024 10:29
Čas čtení 0:47
Veronika Ábelová

Na Netflix míří romantický western s Pedrem Pascalem a Ethanem Hawkem

Na Netflix míří romantický western s Pedrem Pascalem a Ethanem Hawkem
Zdroj: Pathé Films
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Westernový romantický film Zvláštní způsob života měl minulý rok premiéru na světovém filmovém festivalu v Cannes. V hlavních rolích se ukázali Pedro Pascal a Ethan Hawke. Teď si ho můžeš pustit na Netflixu.

Krátký film režiséra Pedra Almodóvara prozkoumává vztah bývalého šerifa a rančera ze Západu, kteří se po 25 letech opět shledají. Zvláštní způsob života jde ve stopách queer westernů, jako je například Zkrocená hora režiséra Anga Leeho. Film zkoumá hlubokým a smysluplným způsobem maskulinitu, čímž se odklání od tradičních vzorců tohoto žánru.

Doporučeno
Warner TV v Česku chystá kultovní filmové pecky. Vybrali jsme to nejlepší z programu na květen Warner TV v Česku chystá kultovní filmové pecky. Vybrali jsme to nejlepší z programu na květen 13. dubna 2024 14:30

Rančer Silva v podání Pedra Pascala navštíví svého bývalého přítele a milence šerifa Jakea, kterého ztvárnil Ethan Hawke. Společně se setkají po 25 letech a vzpomínají na staré časy. Ještě předtím, než se odcizili, pracovali společně jako nájemní zabijáci. Důvodem návštěvy ale není pouze zavzpomínat na společný románek z minulosti. Jake má totiž podezření, že Silva má k této cestě jiný motiv.

 

Film oscarového režiséra Pedra Almodóvara o milostném příběhu sklidil na festivalu v Cannes úspěch. Ve filmu si zahrál mladší verzi Silvy a Jakea José Condessou a Jason Fernández. Dále zazářili Manu Ríos, Pedro Casablanc a Sara Sálamo.

Pedro Almodóvar nyní chystá další projekt The Room Next Door. Jedná se o celovečerní film, ve kterém si zahrají oscarové hvězdy jako Julianne Moore a Tilda Swinton. Film bude o příběhu matky a dcery, mezi kterými došlo k hlubokému nedorozumění.

Zvláštní způsob života najdeš už teď na Netflixu.

Domů
Sdílet
Diskuse