Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. dubna 2024 17:24
Čas čtení 0:53
Ella Petrová

Už ani Zendaya si není jistá, zda se bude natáčet třetí řada Euforie

Už ani Zendaya si není jistá, zda se bude natáčet třetí řada Euforie
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO SERIÁLY ZENDAYA
Uložit Uložené

Vrátí se někdy vůbec Euforie?

Před nějakou dobou HBO oznámilo, že se natáčení třetí série oblíbeného seriálu odložilo. Teď však jeho hlavní hvězda pochybuje o tom, zda se vůbec někdy bude natáčet.

Doporučeno
Prostě si to rozmyslel. Quentin Tarantino zrušil svůj desátý a poslední film Prostě si to rozmyslel. Quentin Tarantino zrušil svůj desátý a poslední film 18. dubna 2024 1:41

Zendaya, představitelka seriálové Rue, se na premiéře svého nového filmu Rivalové (Challengers) svěřila Variety, že sama za sebe by byla ráda, aby se show vrátila, ale není si jistá, kdy a jestli vůbec ke vzniku třetí řady dojde.
 
„Jestliže je to pro postavy správné a vše dopadne tak, jak má, samozřejmě,“ řekla s tím, že návrat seriálu však není v její moci, přestože je jeho výkonnou producentkou. „Jde to mimo mě,“ dodala.

Euforie.
Euforie. Zdroj: HBO / propagační materiál


Mezi důvody odložení natáčení patří nejen náhlá smrt Anguse Clouda, představitele drogového dealera Fezca, dále i stávka Amerického odborového svazu herců a televizních a rozhlasových umělců spolu se stávkou Sdružení amerických scenáristů v Hollywoodu.
 
Režisér a scenárista seriálu Sam Levinson prý nejprve chtěl, aby se třetí série otevřela s pětiletým časovým skokem, ve kterém se Rue stane soukromou detektivkou. Zendaya měla nápad, že Rue, která je nyní střízlivá, by se měla stát náhradní matkou. Levinson by měl podle všeho na novém scénáři nyní pracovat.

Doporučeno
World Press Photo má letošní vítěze. Které fotografie bodovaly? World Press Photo má letošní vítěze. Které fotografie bodovaly? 18. dubna 2024 15:26

Představitelka Jules, herečka Hunter Schafer, řekla Variety, že jí seriáloví kolegové chybí a těší se na to, až se zase všichni setkají. Můžeme jen doufat, že se nejen hereččin, ale i všech fanoušků sen vyplní a Euforie se vrátí.

Zpět
Sdílet
Diskuse