Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2024 v 10:40
Čas čtení 1:12
Veronika Ábelová

První fotky Belly Ramsey z druhé řady The Last of Us. Herečka se starší Ellie příliš nepodobá

První fotky Belly Ramsey z druhé řady The Last of Us. Herečka se starší Ellie příliš nepodobá
Zdroj: HBO/ propagační materiál
FILMY A SERIÁLY THE LAST OF US
Uložit Uložené

Druhá série oblíbeného seriálu by měla vyjít v průběhu roku 2025 na HBO, kdy se celý děj posune o pět let do budoucnosti. Roli Ellie opět ztvární Bella Ramsey, která ale na fotkách z natáčení nevypadá o mnoho starší než v předchozí sérii.

Nová série bude následovat děj druhé hry, která začíná zhruba pět let po událostech prvního dílu. Hlavní dvojici opět ztvární Pedro Pascal v roli Joela a Bella Ramsey jako Ellie. Ta v prvním díle hrála čtrnáctiletou dívku, kterou dostane přeživší Joel za úkol doprovodit do bezpečí a propašovat pryč z karanténní zóny. Na jejich cestě postapokalyptickými Spojenými státy ale netuší, co je čeká. V nové sérii hlavní hrdinové zestárnou a z Ellie se tak stane devatenáctiletá dívka. Podle fotek z natáčení ale 20letá Ramsey vypadá na svou roli paradoxně stále dost mladě.

Doporučeno
FOTO: Natáčení The Last of Us 2 začne již v únoru. Víme, kdo v něm bude hrát FOTO: Natáčení The Last of Us 2 začne již v únoru. Víme, kdo v něm bude hrát 29. ledna 2024 v 9:56

Ellie v herním The Last of Us 2 výrazně změnila vzhled, což se ale zatím nedá říct o připravovaném seriálu. Už v první sérii se Bella Ramsey příliš nepodobala herní postavě, přesto se ale podařilo postavu nasměrovat stejně, díky čemuž se série stala velkým hitem. Teď by ale Ellie měla být vyšší, ostřejší a celkově zkušenější. V druhém díle videohry je Ellie na své cestě za pomstou občas až děsivá. Objevují se tedy obavy, že Ramsey něco takového ztvárnit nedokáže. Nicméně je třeba dodat, že herečka už jednou fanouškům hry zvládla jejich obavy vyvrátit a i přes svůj mladický vzhled to může snadno zvládnout znova.

S novou sérií přichází i nové tváře a jednou z nich je postava Diny, kterou ztvární Isabela Merced. Další si pak zahraje Kaytlin Dever, která se stane představitelkou Abby. Herečce je 27 let, je tedy trochu starší než postava Abby. Dever přitom dlouho byla favoritkou právě na roli Ellie, které se podobá víc, ale problém u ní byl právě věk. Nicméně i kdyby herci a herečky seriálu nevypadali úplně stejně jako postavy z videohry, neznamená to, že pokračování seriálu nebude stejně, ne-li více tak úspěšné jak první řada.

Domů
Sdílet
Diskuse