Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2024 v 14:22
Čas čtení 1:01
Veronika Ábelová

Do kin míří Rychle a nemožně. Paroduje slavné snímky včetně ikonické scény s Tomem Cruisem

Do kin míří Rychle a nemožně. Paroduje slavné snímky včetně ikonické scény s Tomem Cruisem
Zdroj: Bontonfilm
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY TOM CRUISE
Uložit Uložené

Nová francouzská komedie Rychle a nemožně plná vtipných narážek na klasiky jako Rychle a zběsile a Mission: Impossible bude mít premiéru 27. června. Čekají tě akční scény a adrenalinová jízda, ve které půjde o život.

Tvůrci bláznivých komedií Babysitting, Alibi na klíč nebo Alibi na klíč: Den D, Tarek Boudali a Philippe Lacheau, přichází s novinkou. Tentokrát dvojice divákům a divačkám nabídne porci plnou zábavy, napětí a vtipných scének, které odráží klasiky akčních filmů, jako jsou Rychle a zběsile, Terminátor 2, Mission: Impossible, Rambo, Indiana Jones, Kingsman nebo Dámský gambit.

Doporučeno
Mrazivý příběh českých sériových vrahů míří na Netflix Mrazivý příběh českých sériových vrahů míří na Netflix 16. května 2024 v 17:21

Hlavní roli ztvárnil sám režisér Tarek Boudali, který hraje nemotorného a dobráckého policistu Rayana. Ten zjistí, že jeho babičku unesl mexický drogový kartel a má tři dny na dodání výkupného. Začne tak nemilosrdný boj s časem, kdy se společně se svými parťáky vydává na šílenou misi napříč Francií, Abú Dhabí a mexickou džunglí, aby zachránil svou babičku. Dále si ve filmu zahráli Julien Arruti, Vanessa Guide, José Garcia, Marie-Anne Chazel, Reem Kherici a Rossy de Palma.

Při samotném natáčení bylo potřeba zparodovat některé scénky z akčních klasik. Jednou z nich byla ikonická scéna z filmu Mission: Impossible, ve které Tom Cruise zdolává slavnou Burdž Chalífu v Dubaji.

Doporučeno
Nové drama České televize Svatá s Jiřinou Bohdalovou zbořilo divácká očekávání. Film má parádní ohlasy Nové drama České televize Svatá s Jiřinou Bohdalovou zbořilo divácká očekávání. Film má parádní ohlasy 20. května 2024 v 9:21

„U mrakodrapu nejde o to, jestli se zraníš, nebo ne, ale jestli přežiješ, nebo ne. Neexistuje žádná střední cesta. Naštěstí mám po boku koordinátora kaskadérů Christopha Marsauda, který je velmi prozíravý. Je to můj druhý táta, naučil mě všechno, co umím. Mám k němu zvláštní vztah, vzhledem k tomu, že neustále svěřuju svůj život do jeho rukou. A svůj život nesvěřujete do rukou jen tak někomu! Když si vymyslím nějakou šílenost, řekne mi, jestli je to možné, nebo ne. A pokud ano, jdeme do toho,“ popsal Boudali.

Novinka bude mít v kinech premiéru 27. června.

Domů
Sdílet
Diskuse